REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį į ketvirtadienį uostamiesčio medikai kovojo dėl atlikėjos Džordanos Butkutės gyvybės - tokia žinia vakar pribloškė daugelį dainininkės gerbėjų ir artimų žmonių. Teigiama, kad popscenos žvaigždė turi labai didelių problemų dėl kasos veiklos. Tiesa, vakar informaciją apie atlikėjos negalavimus pasistengta užgniaužti.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis, Dž.Butkutė į Klaipėdos jūrininkų ligoninės reanimaciją pateko tiesiai iš vieno naktinio klubo. Pasak liudytojų, jame koncertavusi dainininkė sukniubo tiesiog scenoje ir buvo išgabenta tiesiai į ligoninę.

REKLAMA

Teigiama, kad viskas įvyko uostamiesčio gėjų klube „Naktinė ledi“, tačiau vos informacija iškilo į viešumą, klubo savininkė Jūratė puolė tai neigti ir teigė, esą klubas nelaimės metu nedirbo.

Kad Dž.Butkutė nebuvo pristatyta į Jūrininkų ligoninę, „Respubliką“ užtikrino ir jos vyriausiojo gydytojo pavaduotojas Algirdas Liutkus.  Tačiau paaiškėjo, kad įvykus nelaimei dainininkė galėjo būti pristatyta į Klaipėdos apskrities ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar ligoninės vyriausiasis gydytojas Romaldas Sakalauskas po pokalbio su Reanimacijos skyriaus vedėju „Respubliką“ patikino, kad jame iš tiesų gulėjo moteris, kurios pavardė Butkutė. Tačiau gydytojas aiškino, esą tai visai ne Džordana.

„Respublikos“ šaltiniams patvirtinus, kad Dž.Butkutei tikrai šioje ligoninėje naktį galėjo būti suteikta medicininė pagalba, ne darbo vietoje buvęs R.Sakalauskas apie 15.30 val. dar kartą susisiekė su savo darbuotojais ir užtikrino, kad dainininkės šiuo metu ligoninėje tikrai nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Gal ji ir buvo naktį. Pastatė lašelinę ir vėliau paleido“, - naują versiją pateikė ligoninės vadovas.

Vakar susisiekti su pačia Dž.Butkute nepavyko, jos mobilusis telefonas buvo išjungtas.

Pasak atlikėjos draugų, dainininkės sveikata labai stipriai pablogėjo ėmus nedirbti kasai. Neva tai atsitiko dėl nesaikingo alkoholio vartojimo.

Kad dukra dėl to turi labai didelių problemų, visai nesenai viešai prabilo ir atlikėjos mama. Vėliau vienas po kito pasirodė pranešimų apie Dž.Butkutės pasirodymus scenoje gerokai apsvaigus.

Darius Čiužauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų