REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Lietuvos rinktinės vartininkas Vaidas Žutautas pastaruoju metu nebežaidė Vilniaus „Vėtros“ komandoje ir ruošiasi atsisveikinti su sostinės klubu, kuriame žaidė pastaruosius tris sezonus, rašo penktadienio „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

Devyneriose rungtynėse Lietuvos rinktinėje žaidęs vartininkas, kuris per savo karjerą yra žaidęs Mažeikių „Romar“, Šiaulių „Karedos“, Vilniaus „Šviesos“, „Šiaulių“, Marijampolės „Sūduvos“ ekipose, taip pat žaidęs Estijos, Belgijos ir Izraelio klubuose, kol kas futbolininko karjeros baigti neskuba.

REKLAMA

Tačiau 37 m. V.Žutautas teigė nenorintis paskutinius karjeros metus praleisti žemesnėse Lietuvos lygose ir nesulaukęs pasiūlymų iš A lygos komandų greičiausiai kabintų pirštines.

- Su „Vėtra“ išsiskyrėte. Ką žadate veikti toliau?

- Dar negaliu sakyti, kad išsiskyriau, kol klubas su manimi neatsiskaitė. Kol kas neturiu planų, bent jau iki rugpjūčio. Ką ir kaip veiksiu, nuspręsiu šiek tiek vėliau.

- Kur norėtumėte tęsti karjerą?

- Dar nežinau, lauksiu pasiūlymų. Jeigu negausiu jų iš A lygos komandų, tada turbūt baigsiu karjerą. Nenoriu žaisti žemesnėse lygose.

REKLAMA
REKLAMA

- Negi neturite pasiūlymų? Vaidas Žutautas tapo nereikalingas A lygos klubams?

- Bent jau iš A lygos klubų kol kas pasiūlymų neturiu. Manau, kad dar mažai kas žino, jog esu beveik palikęs „Vėtrą“.

- Su „Vėtra“ žadate atsisveikinti dėl finansinių reikalų?

- Tikrai ne dėl pinigų. Jau pernai „Vėtra“ buvo man skolinga. Jei tai būtų dėl pinigų, jau tada būčiau iš jos išėjęs. Manau, kad tiesiog neįtikau naujiems treneriams.

Arkadijus Pakalnis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų