REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar 20.10 val. „Talentų medžioklėje“ žiūrovai išvydo tikrą kartų mūšį. Egzotiškas Lino Karaliaus „diedukas“ Alfredas Naktinis susigrūmė su jaunojo „Star life“ kolektyvo atrinkta Gintare.

REKLAMA
REKLAMA

Žiūrovai jau nuo pirmųjų balsavimo akimirkų labiau palaikė scenoje muilo burbulų šou sukėlusią Gintarę. Tai ir lėmė jos lengvą pergalę: 722 balsai prieš 156 balsus už „dieduką“ Alfredą.

REKLAMA

Haroldas ir Andrius labai džiaugėsi Utenoje atrinkta Gintare ir neabejojo, kad ji labiausiai žiūrovus papirko savo nuoširdumu ir paprastumu. Prodiuseriai negalėjo atsidžiaugti: „Lyriška daina apie muilo burbulus kaip tik tokiai merginai kaip Gintarė“!

Linas Karalius Utenoje vykdė netradicinę atranką – rinkosi naują „dieduką“ savo prodiusuojamai grupei „Diedukai.Lt“. Atrinktas Alfredas Naktinis nė kiek nesipriešino prodiuserio norams pakeisti jo įvaizdį, atvirkščiai, džiaugėsi naujomis plačiomis kelnėmis ir reperiška kepure.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Lino Karaliaus atrastas talentas dar turės progą patekti į didįjį „Talentų medžioklės“ finalą, jei internetinėje svetainėje www.tv3.lt  „diedukų“ gerbėjai per savaitę suteiks Alfredui daugiau balsų nei visiems kitiems laidos talentams.

Kitą savaitę žiūrovai išvys Laimos Lapkauskaitės ir Lino Karaliaus dvikovą Elektrėnuose. Ekstravagantiškasis Elektrėnų „diedukas“ nusiteikęs rimtai pakovoti prieš jaunąją gražaus balso savininkę Austėją.  

Dar viena jaunos dailios merginos dvikova su energingu „dieduku“ – kitą trečiadienį, liepos 30 dieną, 20.10 val. Lietuvos prodiuserių šou „Talentų medžioklė“ per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų