REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio pabaigoje paskelbus apie naują TV3 muzikos šou „Žvaigždžių vartai“ bei apie galimybę kandidatuoti į naująjį televizijos sezoną startuosiančio projekto dalyvius, iki šios savaitės pradžios iš viso gauta daugiau nei du tūkstančiai anketų elektroniniu ir paprastu paštu.

REKLAMA
REKLAMA

Nesunku paskaičiuoti, kad pretendentų į vieną auksinio „Žvaigždžių vartų“ dešimtuko vietą buvo daugiau nei du šimtai!

REKLAMA

Aktyviausiai anketas siuntė vilniečiai ir iš įvairiausių miestų į sostinę mokytis suvažiavę studentai. Tarp lyderių – ir kiti didieji miestai: Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, taip pat Mažeikiai, Marijampolė, Panevėžys.

Gana aktyviai anketas siuntė mažesnių miestelių gyventojai – Šilutės, Naujosios Akmenės, Skuodo, o iš anketų, gautų iš Žemaitijos, atrodo, kad žemaičiai yra patys dainingiausi Lietuvoje.

Anketas siuntė labai įvairaus amžiaus žmonės – nuo 13-mečių mokinių iki septintą dešimtį pradėjusių pensininkų. Pastarieji pareiškė norį įrodyti nestokojantys parako ir turintys ką parodyti.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia anketų gauta iš 18–25 metų amžiaus jaunuolių, baigusių muzikos mokyklas, įstojusių į konservatorijas. Kai kurie iš jų visą savo gyvenimą dainuoja ir ateitį sieja su muzika, kiti iki šiol dainavo mėgėjiškai, dirba visiškai nesusijusius su muzika ir pramogomis darbus.

Visus juos vienija noras pasirodyti tūkstantinei publikai akinamoje scenos žibintų šviesoje ir kad žmonės išgirstų jų dainas. Vieni dėl populiarumo pasirengę viskam – net nusimesti drabužius, kiti tikisi įnešti savo spalvų į lietuvišką muziką.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beje, buvo nemažai vestuvių muzikantų, klasikinį dainavimą studijuojančių ir net operose solo partijas atliekančių solistų.

Šou rengėjai gavo ir jau žinomų jaunų atlikėjų anketų – apie juos kol kas paslaptingai tyli ir žada pateikti ne vieną staigmeną jau prasidėjus projektui.  

Naujas, intriguojantis, su griausmu prasiveršiantis į televizorių ekranus muzikos šou „Žvaigždžių vartai“ – jau greitai per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų