REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jūrmaloje prasidėsiantis festivalis „Naujoji banga“ Allai Pugačiovai – kasmetinė tradicija. Tačiau Maksimas Galkinas, kaip beveik oficialus Allos vyras, į Rygą atvyksta pirmą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl jis atrodė šiek tiek sutrikęs, rašo „News Ukraina“ su nuoroda į portalą „showbiz.ru“.

REKLAMA

Žinoma, svarbiausias dalykas, dominęs susirinkusius žurnalistus, buvo gandai apie greitai įvyksiančias A. Pugačiovos ir M. Galkino vestuves. Į klausimą apie tai, Alla Borisovna atsakė: „Na, mes jau seniai vedę. Kokius septynerius metus, kiek pamenu. Ir labai mylime vienas kitą“.

Pugačiovos žurnalistai taip pat teiravosi, ar Galkinas nepavyduliauja, kad kai kurie įžymūs Allos gerbėjai ketina padovanoti jai milijoną rožių. Galkinas į tai juokaudamas atsakė: „Kai Allai padovanoja daug rožių, ji verda iš jų uogienę“. Alla Borisovna prisipažino, jog būtent rožių uogienė padeda jai išsaugoti grožį ir neblėstantį žavesį.

Į klausimą, kada vis dėlto įvyks šios ilgai lauktos vestuvės, Primadona lyg tarp kitko sumurmėjo: „Vestuvės, vestuvės... Kam apskirtai reikia tų vestuvių?..“ Pasakiusi, matyt, svarbiausią dienos frazę, ji lėtai pakilo nuo stalo ir kartu su Maksimu pasislėpė lifte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų