REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip tapti galiūnu bei ką daryti patyrus sportinę traumą – ateinantį pirmadienį, liepos 28 dieną, patars vasariška TV3 humoro laida „Vasara su „Ambrozija“ ir jos herojai – penkis kartus stipriausio pasaulio žmogaus titulą iškovojęs Žydrūnas Savickas bei „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos gydytojas Audrius Gocentas.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje „Vasara su ‚Ambrozija‘“ viešėsiantis Žydrūnas Savickas ne tik papasakos apie Lietuvos ir pasaulio galiūnų varžybas, bet ir atskleis įdomių detalių apie galiūnų tarpusavio bendravimą. Sportininkas taip pat kalbės apie savo mitybą – kad jaustųsi iš tiesų sotus, Žydrūnas turi suvalgyti net 20 kartų didesnį kiekį mėsos nei dailioji laidos vedėja atlikėja Natalija Zvonkė.

REKLAMA

Ne tik grįždamas iš eilinių galiūnų varžybų, bet ir laidoje Žydrūnas Savickas taps tikru didvyriu. Kalbindama ir su juo koketuodama Natalija pavojingai persisvers per Verkių parko apžvalgos aikštelės turėklus... Laimei, šalia bus stipriausias pasaulio žmogus!

Kitas laidos svečias, „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos gydytojas Audrius Gocentas papasakos apie sportininkų sveikatą, dažnai pasitaikančias žaidėjų traumas. Sportuojantys laidos žiūrovai gali tikėtis profesionalių, tiek jaunam, tiek senam tinkamų sporto gydytojo patarimų.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek mėsos suvalgo Žydrūnas Savickas, kol visiškai pasisotina, bei ką sportuojantiems pataria krepšinio komandos gydytojas Audrius Gocentas, žiūrovai sužinos ateinantį pirmadienį, liepos 28 dieną, 20.10 val. per TV3.

Audrius Gocentas ir Natalija Zvonkė, TV3 nuotr.





Giedrius Vidulis, Žydrūnas Savickas, Natalija Zvonkė ir Kęstutis Matelis, TV3 nuotr..

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų