REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dima Bilanas (26) susipyko su savo prodiuseriu Viktoru Baturinu. Jis atskleidė, kad Rusijoje populiarus dainininkas yra homoseksualus.

REKLAMA
REKLAMA

Viktor sako: „Yra tokių dalykų, kurių negali daryti. Jei tu dainuoji pagal fonogramą, o ne savo balsu, klausytojai turi apie tai žinoti. Afišose rašyk „Dimos Bilano šokių šou pagal fonogramą“, o ne „Dimos Bilano dainos“. Jei esi gėjus, tai žmonės turi apie tai žinoti. Ir nereikia jiems kvaršinti galvos apie romaną su Lena Kuleckaja. Ir nemeluok, kad greitai vesi ją, juk negali vesti, jei myli ne moteris, o vyrus“.

REKLAMA





Dima Bilanas

Prodiuseris pabrėžia, kad ir pats yra jo auka. Ypač jam apmaudu dėl to, kad Dima Bilanas ne tik toliau atlieka dainas, kurios jam nepriklauso, bet ir gauna už tai apdovanojimus.

Viktoras teigia, kad visos teisės į dainas priklauso jam. Jis galėtų Dimą Bilaną paduoti į teismą ir jį laimėti, tačiau dėl „geros valios“ to nedaro.

Jis taip pat prisipažino, kad Dimos Bilano kūrybinis potencialas buvo iš karto išaukštintas komerciniais tikslais, o jo sėkmė ne kas kita, kaip sėkmingas „piaras“.

Prodiuseris tvirtina, kad Dima Bilanas yra priklausomas nuo alkoholio, o taip pat kad jis negali dainuoti gyvai, nes tiesiog nerepetuoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų