REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Septintus metus skaičiuojantis klubas „Gravity“ vien per pirmą 2008-ųjų pusmetį į Vilnių „pristatė“ per 30 žinomų atlikėjų iš užsienio, o šį penktadienį žudys su trimis pripažintomis vietinėmis diskotekų žvaigždėmis. Visos trys pažadėjo nenusileisti ne tik liaupsinamiems svečiams iš užsienio, bet ir šeštadienį „Gravity“ grosiantiems „Nesakyk Mamai“ didžėjams.

REKLAMA
REKLAMA

Liepos 25 d. be Andriaus Alien už pulto pamatysime net du labai retai Vilniuje girdimus didžėjus. Savo antrąjį setą karjeroje „Gravity“ klube sugros žinomas renginių organizatorius ir didžėjus Martynas M. Tačiau lietuviško penktadienio vinimi taps šiuo metu Rygoje gyvenantis,  vienas garsiausių Lietuvos didžėjų, prodiuserių bei masiškiausių renginių organizatorius Marius Ivanoff.

REKLAMA

Šimtuose renginių visoje Lietuvoje jis yra grojęs beveik su visais garsiausiais progressive didžėjais: Sasha, Steve Lawler, Sander Kleinenberg, Nick Warren, James Zabiela, Dave Seaman, Desyn Masiello, King Unique, Nick Fanciuly, Echoman, Danny Rampling. Beje, į klubą „Gravity“ Marius grįžta po dviejų metų pertraukos.

Martynas M iš komandos „Organzza“ prieš renginį prisipažino, kad pastaruoju metu daugiau laiko skiria muzikos inžinerijai, o ne didžėjaus karjerai. Visgi, anksčiau Martynas yra apšildęs Omid16B, „Lexicon Avenue“,  Chymera bei visus Lietuvos progressive muzikos karalius, o taip pat grojo beveik visose Lietuvos radijo stotyse ir klubuose.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinio renginio herojaus “ant bangos” esančios grupės “Happyendless” nario Andriaus Alien net nereikia plačiai pristatinėti – jis daugiau nei dešimt metų groja įvairiausiuose renginiuose. Po televizijos bei radijo eteryje sėkmingai praūžusio hito “Power Forever”, Andrius tapo itin geidžiama persona. Rugpjūčio pradžioje “Happyendless”, pagaliau, pristatys elektroninės muzikos gerbėjų labai lauktą debiutinį albumą "Room for Mistakes".

Įėjimas į penktadienio „Gravity“ renginį, pateikus skrajutę arba Godos laišką kainuos tik 10 Lt!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų