REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šarūnas Jasikevičius: Sužaidėme nesolidžiai

Po vakar Ispanijos La Korunjos mieste sunkiau nei tikėtasi iškovotos pergalės prieš Portugalijos krepšininkus rezultatu 90:61 nuotaikos Lietuvos rinktinės stovykloje nebuvo pačios geriausios. Tiek vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas, tiek patys žaidėjai pripažino, kad komanda sužaidė prastai, bet mėgino ieškoti tam pateisinimų.

REKLAMA
REKLAMA

Ramūnas Butautas: „Tai nebuvo mūsų geriausios rungtynės. Portugalai didelę rungtynių dalį žaidė greičiau, buvo staigesni. Mūsų žaidėjai pralaimėjo daug dvikovų vienas prieš vieną, be to, šlubavo žaidybinė drausmė.

REKLAMA

Kita vertus, kai kuriais rungtynių epizodais aikštėje specialiai laikėme tam tikrą penketą, nes norėjome, kad žaidėjai patys surastų išeitį iš nepalankių situacijų. Antroje rungtynių dalyje, ir ypač ketvirtajame kėlinyje žaidimas pagerėjo, visų pirma dėl to, kad pradėjome geriau ir aktyviau gintis.

Manau, atsiliepė ir tai, kad žaidėjams buvo jau ketvirta sunkaus treniruočių ciklo diena - atsiradęs nuovargis įtakojo ir gana prastą pataikymą, ir kartais skylėtą žaidimą ginantis“.



Šarūnas Jasikevičius:
„Sužaidėme nesolidžiai. Buvo neblogų momentų, bet buvo ir atkarpų, kai žaidėme tikrai nekaip. Laiko dar yra, bet visi matome, kad yra ir taisytinų dalykų, ypač kalbant apie mažas detales, niuansus“.

Rimantas Kaukėnas: „Visų pirma reikia kalbėti apie gynybą. Pradėjome neblogai, tačiau antrajame ir trečiajame kėliniuose užbuksavome. Tik paskutiniame kėlinyje vėl sužaidėme drausmingiau, galbūt todėl, kad pagaliau ir užsivedėme.

Galbūt noro buvo per daug - kitaip sunku paaiškinti tokias vaikiškas klaidas - tai kamuolį pametam lygioj vietoj, tai į gynybą negrįžtam. Aišku viena - dar reikės įdėti daug darbo. Manau, kad kiekvienas žaidėjas turėtų pagalvoti savo žaidimo minusus, nes žaidybinės drausmės trūko didelę rungtynių dalį, o tai ir lėmė, kad mačas buvo toks banguotas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų