REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjus karščiausiam TV3 vasaros realybės šou „Gelbėtojų stotis“, keičiasi ir projekto taisyklės.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusioje laidoje dalyviai nustebo, kai jų vadas Jonas Pirožnikas į paplūdimį atsivedė dar du naujokus ir patikino, kad kol kas iš projekto niekas nekeliaus namo.

REKLAMA

Su nekantrumu laukdami naujosios savaitės, gelbėtojai tarpusavyje šnabždėjosi, kas šią savaitę turės atsisveikinti su Palanga ir nebeteks teisės kovoti dėl geriausio Lietuvos gelbėtojo vardo bei pagrindinio projekto prizo – vandens motociklo.

Pagal naujas taisykles, šią savaitę projektą iš karto po „Kapitonų rungties“ paliks du prasčiausiai pasirodę dalyviai. Įtampa ir kova už vietą „Gelbėtojų stotyje“ pasiekė kulminaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Maža to, kaip ir kiekvieną ketvirtadienį, Jonas Pirožnikas dalyvių teismui pasiūlys vieną gelbėtoją, o komanda išrinks kitą prasčiausiai pasirodžiusį dalyvį.

Be aistringų atsisveikinimų su komandos nariais, žiūrovai šią savaitę išvys ir skaudžiai pasibaigusį dviejų vyrų ginčą. Susilažinę vyrai nušoko nuo Palangos tilto į audringą jūrą.

Nors į įvykio vietą „Gelbėtojų stoties“ dalyviai atskubėjo vos po poros minučių, vandenyje ginčininkų nesimatė. Panardę aplinkui gelbėtojai jų taip pat nesurado.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar ruseno viltis, kad vyrai, pamatę ažiotažą, išplaukė į krantą ir pasislėpė kopose, tačiau po savaitės jūra atidavė jų kūnus. Tai ne pirmasis nelaimingas atsitikimas Baltijos jūroje šiemet. „Gelbėtojų stoties“ dalyviams kiekviena netektis įsirėžia giliai į atmintį.

„Negaliu patikėti, kad žmonės taip neapgalvotai elgiasi su savo gyvybe. Nepagalvojama, kad jų pokštai dar ilgai išliks ne tik artimųjų, bet ir įvykio liudininkų akyse“, – sakė pirmasis į nelaimės vietą atskubėjęs Martynas.

Nelaimės, priverčiančios susimąstyti, – „Gelbėtojų stotyje“ šį ketvirtadienį, liepos 24 dieną, 20.10 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų