REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sakoma, jog padorioje draugijoje žmogus sutinkamas ne tik pagal drabužius, bet ir pagal batus. Būtent todėl svarbu žinoti, kokio prekinio ženklo avalynė turi geriausią vardą.

REKLAMA
REKLAMA

Niujorko Luxury Institute paskelbė geriausių 2008-ųjų avalynės prabangos ženklų reitingą, rašo portalas „style.rbc“.

REKLAMA

Luxury Brand Status Index (LBSI) sąraše prabangiausiu moteriškos avalynės prekiniu ženklu tapo Prancūzijos dizainerio Christian Louboutin gaminiai. Apklausos dalyvės išreiškė nuomonę, jog šio prekinio ženklo batai „patraukia dėmesį ir kiekvienai moteriai padeda jaustis tikrai seksualia“.

Christian Louboutin avalynė

„Moteriškos avalynės rinka itin didelė, todėl labai sunku išskirti kažkokį vieną prekinį ženklą“, - sakė Luxury Insitute direktorius Miltonas Pedraza. - Chriatian Louboutin ir keletas kitų prekinių ženklų pateko į šį sąrašą tik dėl savo unikalaus stiliaus“.

REKLAMA
REKLAMA

Be Christian Louboutin į sąrašą pateko ir tokie moteriškos avalynės prekiniai ženklai kaip Bottega Veneta, Manolo Blahnik, Hermes, Burberry, Chanel, Dior, Fendi, Gucci, Hugo Boss, Ferragamo, Jimmy Choo, Louis Vuitton, Prada, Stella McCartney, Tod‘s, Versace, Valentino.

Luxury Institute taip pat apklausė 824 vyriškos lyties atstovus.Vyriškos avalynės reitinge įvairovė nebuvo tokia didelė: į sąrašą pateko tik 17 prekinių ženklų.

Geriausiu vyriškos avalynės prabangos ženklu pripažintas Ferragamo, kuris, anot apklausos dalyvių, suderina „kokybę, patogumą, užbaigtumą, komfortą ir stilių“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ferragamo avalynė

Antroje ir trečioje vietoje atitinkamai atsidūrė D. Britanijos prekinis ženklas Tod‘s ir Italijos Prada.

Vyrų ir moterų nuomonė daugelio prekinių ženklų atžvilgiu beveik sutapo, todėl geriausios vyriškos avalynės prekinių ženklų sąraše taip pat atsidūrė panašūs vardai: Hugo Boss, Armani, Louis Vuitton, Ermenegildo Zegna, Cole Haan, Alden, Allen Edmonds, Church‘s, Berlutti ir Bally.

Luxury Insitute nuolat sudarinėja įvairius prabangos prekinių ženklų reitingus. Neseniai buvo paskelbtas populiariausių vyriškos aprangos prekinių ženklų reitingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų