REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tadas Klimavičius po penkerių metų pertraukos grįžta į Kauno „Žalgirį“. Lietuvos krepšinio lygos čempionų klubas su 25 metų 204 cm ūgio krepšininku pasirašė dvejų metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar metams.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną T.Klimavičius atstovavo Larisos „AEL 1964“ ekipai ir Graikijos lygos reguliariajame sezone per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 9,8 taško, dvitaškius mesdamas 62 proc. (87/139), o tritaškius – 37 proc. (16/43) taiklumu. Be to, jis atkovodavo 6,9 kamuolio ir blokuodavo 1,5 metimo.

REKLAMA

Žiemą sunkusis krašto puolėjas buvo išrinktas į Graikijos lygoje rungtyniaujančių legionierių rinktinę ir žaidė visų žvaigždžių rungtynėse.

Kaune gimęs T.Klimavičius „Žalgiryje“ žaidė 2002/03 metų sezone, kuriam įpusėjus buvo paskolintas Alytaus „Alitos“ komandai. Vėliau jis rungtyniavo Fabriano „Basket“ (Italija), Šiaulių „Šiaulių“ ir „AEL 1964“ komandose.

T.Klimavičius tapo trečiuoju „Žalgirio“ pirkiniu šią vasarą. Kiek anksčiau sutartys pasirašytos su įžaidėju Willie Deane‘u ir aukštaūgiu Lorenu Woodsu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų