REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau nei metus be atostogų buvęs Sezzy dėl įtempto darbų grafiko vos ištaikė progą pailsėti. Praėjusį savaitgalį jis kartu su savo žmona išskrido į vieną Ispanijos kurortų, o jau šį šeštadienį likus vos vienai valandai iki pasirodymo klube „Gravity“ didžėjaus lėktuvas leisis Vilniaus oro uoste. „Jeigu skrydžiai nevėluos – į savo renginį tikrai spėsiu“, - nė trupučio nepergyvena Sezzy.

REKLAMA
REKLAMA

Trečią sezoną klube „Gravity“ vykstančios r'n'b muzikos serijos „Dirty G“ šeimininkas prisipažino, kad pastaruosius kelis metus išties turi mažai laisvo laiko. Anot didžėjaus,  visą jo laiką „suvalgo“ pasirodymai klubuose, muzikos įrašai, o dabar dar vienas didelis projektas, apie kurį kol kas jis negali kalbėti.

REKLAMA

„Toli į priekį sudarytas darbų grafikas neleido imti ilgų atostogų, taigi privalėjau ištaikyti kelionę vos savaitės pertraukos metu. Tiesa, viskas bus gana komplikuota. Šeštadienį Vilniuje, jeigu viskas vyks pagal planą, turėčiau leistis 21-ą valandą, t.y. tik viena valanda iki mano pasirodymo „Dirty G“ renginyje“, - prieš  kelionę pasakojo žinomas didžėjas.

Šiandien Sezzy parašė, kad leidžia paskutines dienas prabangiame Costa Blanca kurorte netoli Alikantės, tačiau atskleidė, kad ir šį kartą atostogų metu nepavyks išvengti darbo. „Turėsiu kelis svarbius susitikimus dėl pasirodymų ir muzikos leidybos Ispanijos mieste Malagoje ir Norvegijos sostinėje Osle, į kurį užsuksiu penktadienį grįždamas į Vilnių. Nors tikrai trūksta poilsio, bet ir vėl visa tai virto ne atostogomis, bet verslo kelione, tad negaliu atsipalaiduot šimtu procentų“, - apgailestavo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų