REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinijos rinktinės žvaigždė 229 cm ūgio Yao Mingas po šešių mėnesių pertraukos grįžo į aikštelę. B. Stankovičiaus taurės turnyro Kinijoje rungtynėse su Serbija krepšininkas aikštelėje praleido 12 minučių.

REKLAMA
REKLAMA

Per jas Kinijos milžinas surinko 11 taškų ir padėjo savo komandai nugalėti varžovus 96:72. Y.Mingas išprovokavo 6 varžovų pražangas ir pataikė 7 baudų metimus iš 10. Be to, vidurio puolėjas atkovojo 4 kamuolius ir blokavo 3 varžovų metimus.

REKLAMA

„Yao rezultatai yra labai geri ir jis nepadarė nė vienos klaidos gynyboje. Ar galėtume krepšininko prašyti dar daugiau?" - po rungtynių retoriškai klausė vyriausiasis kinų treneris Jonas Kazlauskas.

Po rungtynių duodamas interviu žurnalistams Y.Mingas teigė, jog rungtyniavo 80 procentų savo galimybių ribų. Anot žaidėjo, Pekino olimpinėse žaidynėse jis bus visiškai pasveikęs ir kovos visa jėga.

Priminsime, kad dėl itin sudėtingo kojos lūžio ir po to atliktos operacijos Y.Mingas praėjusį sezoną sužaidė 55 NBA čempionato rungtynes, per jas vidutiniškai pelnydamas po 22 taškus, atkovodamas 10,8 kamuolio, atlikdamas 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodamas po 2 varžovų metimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų