REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rinkdami savo vaikams vardus Angelina Jolie ir Bradas Pittas elgiasi kaip etnologai, antropologai ir šiek tiek – pagonys. A. Jolie savo pirmą sūnų pavadino Maddoxu – vienos iš anglų etninės grupės vardu, reiškiančiu gerumą ir dosnumą.

REKLAMA
REKLAMA

Mažajai Zaharai vardą suteikė arabų gentis, jis reiškia gėlę. Dar vienas poros sūnaus, Paxo, vardas kildinamas iš biblinės genties bei verčiamas kaip žodis „dovana“. Shiloh Nouvel reiškia „naują dovaną“.

REKLAMA

Na, o šiomis dienomis vardų ekspertai pradėjo nagrinėti Knoxo Leono ir Vivienne Marcheline vardus. Paaiškėjo, kad berniuko vardas taip pat susijęs su etninėmis grupėmis – tai senos anglų genties pavadinimas, šiuo metu labai retai naudojamas ir reiškiantis kalvą. Vardo pabaiga rodo, kad visiems šios šeimos vyriškos lyties palikuoniams išvengti „x“ raidės nepavyks.

O su Vivienne Marcheline vardu gimė net ir sentimentali istorija. Prancūziškas vardas Vivienne kilęs nuo žodžio „vive“ – gyventi, Marcheline yra neseniai mirusios A. Jolie mamos vardas. Išsprendus rebusą paaiškėja ir vardo prasmė: Marcheline gyvens visuomet.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų