REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjį sukanka dešimt metų, kai vienas kitam lemtingąjį „taip!“ ištarė dainininkai Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau atlikėjai jubiliejinės datos visai nesureikšmina ir sako, jog nostalgija ir dūsavimai apie gražią, draugystės pradžioje užgimusią meilę - ne jiems, - skelbia dienraštis „Vakaro žinios“.

REKLAMA

Tiesa, santuokos dešimtmečiui paminėti I. Starošaitė ir Ž. Žvagulis išleido savo dueto dainų rinkinį „Meilės uostas“, kuriame sudėti visi jų vedybinį gyvenimą atspindintys kūriniai.

Gražaus santuokos jubiliejaus minėjimo pora tikino neketinanti švęsti. „Kompakto“ išleidimo data tiesiog sutapo su gražia sukaktimi.

„Niekada tuoktuvių datos nešventėme ir nemanau, kad minėsime ją kaip nors ypatingai šiemet. Savo dueto dainų „kompaktą“ ketinome išleisti jau seniai, bet jam tik šiemet pribrendo reikalas. Visai netyčia sutapo, kad „Meilės uostas“ pasirodė būtent mūsų dešimtųjų vestuvių metinių proga“, - pasakoja I. Starošaitė, pirmąjį duetą su Ž. Žvaguliu įrašiusi daugiau nei prieš penkiolika metų.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak atlikėjos, juodu su vyru Žilvinu niekada pernelyg nesureikšmindavo datų. Visada minėdavo savo vestuvių sukaktį, bet nesistengdavo jos paversti spektakliu - nevažiuodavo atnaujinti savo įžadų, neorganizuodavo ta proga teatralizuotų vakarėlių.

„Nostalgija - ne mums. Nostalgija gali būti nebent darbo, bet ne jausmų. Sėdėti ir dūsauti: „Kaip vienas kitą prieš dešimt metų mylėjome!?“ Oi, ne! To niekada nebus! Mes ne tokie žmonės“, - juokiasi I. Starošaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų