REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš Vilniaus „Žalgirio“ vienas po kito bėga žaidėjai

Finansinėje krizėje atsidūrusį „Žalgirį“ palieka futbolininkai. Maskvoje sulaikius klubo prezidentą Vadimą Kastujevą, žalgiriečiams du mėnesiai nemokami atlyginimai. „Žalgirio“ klubo vadovybė negali pasakyti kada bus atsiskaityta su žaidėjais, todėl jiems praėjusią savaitę pasiūlyta ieškotis kitų komandų.

REKLAMA
REKLAMA

Gynėjo ir saugo pozicijoje sostinės klube rungtyniavęs Ramūnas Radavičius nuo šiol atstovaus Marijampolės „Sūduvai“, kurios ketvirtadienį laukia naujas startas UEFA taurės turnyre.

REKLAMA

Vidurio gynėjas Audrius Veikutis pasirašys kontraktą su Lenkoranės „Chazar" klubu iš Azerbaidžano. Vartininkas Marius Rapalis vyks peržiūrai į Ukrainos Simferopolio „Tavria“ klubą. Vidurio saugas Raimondas Vilėniškis, kitas vidurio grandies žaidėjas iš Moldovos Julianas Bursukas, gynėjai Aleksejus Dubyna bei Denisas Archipovas karjerą ketina tęsti Baltarusijoje.

Jau kiek anksčiau kontraktą su „Žalgiriu“ nutraukė puolėjas Nerijus Vasiliauskas, bet jam dėl Azerbaidžane patirtos traumos nepavyko sudaryti sutarties su Baku „Olimpik“ komanda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų