REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Liberalų ir centro sąjungos būstinėje vykusiame pasitarime buvo sprendžiama, kaip padėti krizėje atsidūrusiam Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubui.

REKLAMA
REKLAMA

Pasitarime dalyvavęs vidaus reikalų ministras Regimantas Čiupaila pažadėjo kitą savaitę susitikti su Kūno kultūros ir sporto departamento prie Lietuvos Vyriausybės direktoriumi ir ieškoti lėšų, kurios leistų legendiniam futbolo klubui užbaigti šį sezoną.

REKLAMA

Liberalų ir centro sąjungos frakcija Vilniaus miesto taryboje parengs nutarimo projektą, siūlantį, kad Savivaldybė taptų garsiausio Vilniaus miesto futbolo klubo bendrasavininke.

„Tai realūs pasiūlymai, kaip išsaugoti garsųjį futbolo klubą ir prie jo veikiančią vaikų futbolo mokyklą, o taip pat ir Antakalnio rajone esantį futbolo stadioną, kurį buvę klubo rėmėjai jau ne vienerius metus svajojo užstatyti gyvenamaisiais namais. “ – tvirtina Liberalų ir centro sąjungos pirmininkas A. Zuokas.

Susitikime dalyvavo ir „Žalgirio“ futbolo klubo vadovai ir futbolo bendruomenės  atstovai, Liberalų ir centro sąjungos frakcijos Vilniaus miesto taryboje nariai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų