REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jos pilna visur - spaudoje, televizijoje, renginiuose. Dainininkė, grupės YVA narė Natalija Zvonkė šią vasarą leidžia ne poilsiaudama prie jūros, o filmavimo aikštelėse ar šokių repeticijose.

REKLAMA
REKLAMA

Ji filmuojasi TV3 laidose „Vasara su „Ambrozija“, „Talentų medžioklė“, šoka Lietuvos televizijos projekte „Šokių Eurovizija“. Iki kaklo užsiėmusi atlikėja prisipažįsta, kad šitaip praleisti vasarą jai gaila. Dainininkė jau svajoja apie laisvą savaitę rugpjūtį, kai galės išvykti pailsėti.

REKLAMA





Sauliaus Venckaus nuotr.

Šią vasarą filmuojatės TV3 laidoje „Vasara su „Ambrozija“, bendradarbiaujate „Talentų medžioklėje“, dalyvaujate „Šokių Eurovizijos“ atrankoje, koncertuojate su grupe YVA. Ar negaila šitaip praleisti vasarą?


Labai labai gaila ir labai baisu dėl sveikatos. Jei nusilps imunitetas, gali kas nors atsitikti. Stengiuosi gerti vitaminus, bet labai trūksta miego. Per parą miegu 4-5 valandas. Nuo to labai kenčia veido oda, ir pati tokiu „išvažiavusiu“ veideliu vaikštau.

REKLAMA
REKLAMA

Ar verta tiek visko aukoti?

Ne, tikrai neverta. Tiesiog taip išėjo, kad pavasarį ėmiausi vieno projekto, paskui pasiūlė dar vieną. Negalėjau atsisakyti „Šokių Eurovizijos“, nes šokti labai noriu. Siūlė dalyvauti ir „Šokių dešimtuke“, bet atsisakiau - manęs būtų tikrai per daug!

Be to, ten jau dalyvavau, tad nesinori antrą kartą lipti į tą pačią balą. Dabar yra taip, kad iš tikrųjų neturiu nė vienos laisvos dienos.



Kuris projektas jums yra įdomiausias ir arčiausiai širdies?

Be abejo, „Šokių Eurovizija“. Mes su Linu (šokių partneris - aut.  past.) labai ruošiamės, norime gerai pasirodyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokie yra įspūdžiai iš „Vasaros su „Ambrozija“ filmavimų?

Laidos komanda yra smagi, tik labai ilgai užtrunka filmavimas, o tai vargina. Dabar pati net nebevairuoju, samdau vairuotoją, todėl galiu miegoti, kol važiuojame.



Šioje laidoje jums tenka daug vaidinti. Kaip vertinate savo aktorinius sugebėjimus?

Aš nesu aktorė, todėl nėra viskas taip gerai. Į save žiūriu savikritiškai, o laidos „Vasara su „Ambrozija“ vyrukai sako, kad viskas gerai, neturi man jokių pastabų.

Net ir per filmavimą jie, kaip profesionalai, galėtų ką nors patarti, pasakyti, kur blogai. Vietoje to jie sako, kad viską darau gerai.



Kuris darbo etapas televizijoje jums yra maloniausias?

REKLAMA

Pamatyti patį darbo rezultatą.

O dažnai peržiūrite savo laidas?

Visada.

Tuomet kuris darbo televizijoje etapas yra sunkiausias?

Laukimas. Bet koks laukimas tarp filmavimų labai vargina.



Yra dar kokių nors sričių, kuriose norėtumėte save išbandyti?

Toks klausimas, lyg aš būčiau kokia barbė devyndarbė: ar dar yra kokių nors sričių, kurių neišbandžiau. (Juokiasi.) Aišku, kad yra. Galbūt kas nors pasiūlys ką nors, ko dar nemoku, tai bus įdomu išbandyti. Dabar sunku apie tai galvoti.

Galėtumėte save pavadinti karjeros moterimi?

Taip, aš esu karjeristė. Labai džiaugiuosi, kad gyvenime turiu tokią progą išpildyti visas savo svajones. Užsiimu mėgstama veikla. Visą save atiduodu darbui, šeimai visai savęs nepalieku.

REKLAMA

Dėl to kenčia mano vyras, namai, nes namuose - netvarka. Neturiu laiko net susirasti namų šeimininkės. Bet čia tik tokia vasara. Jau rugpjūčio mėnesį numačiau savaitę, kai galėsiu kur nors ištrūkti - bet kur, kad bent išsimiegočiau.

Muzikinis kelias yra svarbiausias jūsų karjeroje?

Taip. Kad ir kaip ten būtų, vis dėlto esu dainininkė ir tik tada laidos dalimi, šiek tiek prie prodiusavimo prisidedu, šiek tiek šoku.

Ar yra kas nors, dėl ko paaukotumėte visą savo muzikinę karjerą?

Nėra. Gal kada nors ir atsiras, bet kol kas nėra. Nuo vaikystės svajojau dainuoti, ir dabar savo svajonę paaukoti kažkam... Ta svajonė vis dar gyva, ir nenoriu jos paleisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar turite muzikos srityje kokį nors idealą?

Labai patinka atlikėja Kylie Minoug. Ji yra stipri asmenybė, nors ir moteris.

Esate žinoma ir populiari, pati dabar „Talentų medžioklėje“ padedate išgarsėti galbūt būsimoms žvaigždutėms. Ko, jūsų manymu, reikia norint tapti populiariam?

Balsas ir išvaizda yra labai svarbūs dalykai, bet jei neturi charizmos, jei nesi aktyvus, nemoki savęs pateikti, daryk ką nori, bet nebūsi įdomus nei žiniasklaidai, nei žmonėms.

 Labai svarbu, kad pati žiniasklaida pastebėtų, kad mokėtum duoti interviu, pateikti tokias detales, kurios būtų įdomios. Jos gali būti kad ir pagražintos, bet turi būti įdomios. Jei to nemokėsi, nieko iš to nebus.



Apie jus nuolat rašo įvairūs žurnalai ir laikraščiai. Toks žiniasklaidos dėmesys nevargina?

REKLAMA

Kartais būna tokių momentų, bet aš labai skeptiškai žiūriu į tuos atlikėjus, kurie su žiniasklaida bendrauja atmestinai. Turiu draugų žurnalistų, kurie pasakoja, kad kai kuriems atlikėjams net nesinori skambinti. Taip neturėtų būti.

Be abejo, kartais sunervina paskleista neteisinga informacija ar pokštai. Bet tai normalus dalykas. Eidamas į šou verslą turi žinoti, kad narstys tavo kiekvieną kaulelį ir fotografuos ten, kur jie norės, o ne ten, kur norėsi tu.

Gal prisimenate, kokį kvailiausią gandą apie save teko išgirsti?

Vienas dienraštis išspausdino fotomontažą, kur esu neva nuoga. Nusprendė padaryti skandalą. Tai juokinga. Kartais tokie dalykai ir papiktina. Man atrodo, esu pakankamai atvira ir nereikia nieko išsigalvoti.

REKLAMA

Ar yra dalykų, apie kuriuos niekada nekalbate su žurnalistais?

Taip, apie juos aš ir nekalbėsiu. (Šypsosi.) Didelę dalį savo gyvenimo atiduodu žmonėms ir žiniasklaidai, bet dar didesnę pasilieku sau. Koks mano gyvenimas yra šeimoje, niekas to nežino. Mes parodome tik vieną pusę, kita paslėpta už mūsų namų durų.



O Natalija scenoje ir Natalija namuose labai skiriasi?

Be abejo, kad skiriasi, paklauskite mano vyro. Jis neseniai užsiminė, kad scenoje, su žurnalistais esu tokia tarška patarška, o namuose - tyli. Per daug savęs atiduodu, lyg ir šeimai nebelieka. Be to, skiriasi net ir mano aprangos stilius.



Nors minėjote, kad dabar neturite laiko atostogoms, bet gal pamenate įsimintiniausias savo atostogas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo praeitais metais, kai važiavome su merginomis į Turkiją tiesiog pailsėti. Valgėme dieną naktį, priaugome visos po kelis kilogramus. Pirmą valandą nakties ėjome ieškoti maisto viešbutyje.

Leidome sau pailsėti, atsipalaiduoti. Merginos mane užmigdydavo ir traukdavo į klubą. Pati būdavau pavargusi, tad kartu linksmintis neidavau. Jos grįždavo tik paryčiais ir juokingiausia būdavo, kad porą valandų numigusios skubėdavo prie baseino užsiimti vietą ant gulto. Buvo labai linksma.

Kalbėjosi Agnė Vaitasiūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų