REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sveiki, panorėję susipažinti, kaip „iš vidaus“ vyksta buto pardavimo procesas. Taip jau susisuko gyvenimas, kad nusprendžiau parduoti Vilniuje, Šeškinės mikrorajone (kažkaip senoviškai skamba tas „mikrorajonas“, ar ne?) turimą vieno kambario butą, kuriame kol kas pats ir gyvenu.

REKLAMA
REKLAMA

Variantų, kaip sėkmingai parduoti butą, yra ne vienas ir ne du, bet kurie iš jų patys efektyviausi? Kurioje NT skelbimų lentoje yra geriausia pranešti potencialiems pirkėjams apie parduodamą gyvenamąjį būstą? Į tokius ir panašius klausimus gali padėti atsakyti šie mano rašinėliai, atsirandantys iš gyvenimiškos praktikos ir bandymų talpinant skelbimus, vertinant statistiką, ieškant naujų pirkėjų sudominimo būdų ir t.t. Netgi jei Jūs ir nesiruošiate parduoti vietos, kurioje šiuo metu gyvenate, įvertinkite iš šalies, ar tai sudėtinga padaryti. Žinoma, ir kas galėtų būti daroma efektyviau ;)

REKLAMA

Nuo šiol su pardavimo procesu išsamiai galės susipažinti ne tik skelbimų lentų ir portalų lankytojai, bet ir balsas.lt skaitytojai. Jų dėmesiui - kiek įmanoma išsamiau aprašoma pardavimo eiga ir rezultatai. Viską galima rasti tiek čia, www.balsas.lt svetainėje, tiek išskirtinai pardavimui skirtame tinklaraštyje www.blogas.lt/parduodubuta. Žinoma, geriausia pradėkite nuo paties buto įvertinimo – www.parduodubuta.lt.

Kas žino, gal su vienu iš Jūsų susitiksim pas notarą, pildydami Pirkimo – Pardavimo sutartį? ;)



Marius Bružas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų