REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos apskrities ligoninę pasiekė nelinksma žinia. Per atostogas Vokietijoje į avariją pateko ir sunkiai nukentėjo ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotojas Zigmas Juzumas su žmona, rašo „Respublika“.

REKLAMA
REKLAMA

Nelaimė įvyko praėjusią savaitę, liepos 3 d. Atostogaujantis Z.Juzumas su žmona, Respublikinių odontologų rūmų Klaipėdos teritorinio skyriaus vadove bei privačiai dirbančia gydytoja odontologe Vilija, tuo metu buvo Vokietijoje.

REKLAMA

Pirminiais duomenimis, sutuoktiniai kartu su dar keliomis draugų šeimomis, tarp kurių buvo ir kolegų iš Klaipėdos apskrities ligoninės, keliavo motociklais ir susižalojo per netoli Prancūzijos sienos įvykusią avariją. Teigiama, kad sprogo Z.Juzumo vairuojamo motociklo padanga.

Nepatvirtintais duomenimis, sunkiausiai per avariją nukentėjo už vyro nugaros sėdėjusi V.Juzumienė, ji neva patyrė net komą. Klaipėdiečius, kuriems diagnozuoti ir kaulų lūžiai, iš avarijos vietos išskraidino sraigtasparniai. Abu jie gydomi skirtingų Vokietijos miestų ligoninėse.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiek mums žinoma, po operacijos Z.Juzumo būklė stabilizavosi ir šiuo metu yra patenkinama. Gydytojo žmona avarijos metu taip pat patyrė sunkią traumą. Nei vietos, kur įvyko incidentas, nei žinių apie kitas jo aplinkybes, deja, nežinome, nes nepavyko susisiekti su žmonėmis, keliavusiais su Zigmu“, - vakar sakė Klaipėdos apskrities ligoninės vyriausiasis gydytojas Romaldas Sakalauskas.

Susisiekti su Lietuvos ambasada Vokietijoje vakar nepavyko. Tačiau jos skyriaus Bonoje darbuotojai apie į nelaimę patekusius klaipėdiečius nieko nežinojo. Jokių žinių apie ją vakar nebuvo gavusi ir Užsienio reikalų ministerija.

Darius Čiužauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų