REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusiame Italijos „Serie A“ čempionate vos penktąją vietą užėmęs „AC Milan“ klubas prieš naująjį sezoną yra pasiryžęs kaip reikiant sustiprinti savo sudėtį. Naujausiu „rossoneri“ taikiniu tapo 26-erių metų Rusijos rinktinės ir Maskvos „Spartak“ ekipos snaiperis Romanas Pavliučenko.

REKLAMA
REKLAMA

Tai patvirtino „AC Milan“ viceprezidentas Adriano Galliani, pareiškęs, kad rusui sutartis bus pasiūlyta tuo atveju, jei nepavyks į Milaną prisivilioti 24-erių Togo rinktinės ir Londono „Arsenal“ puolėjo Emmanuelio Adebayoro. A. Galliani dar kartą patvirtino, kad afrikiečio įsigijimas ir toliau lieka pagrindiniu komandos tikslu vasarą.

REKLAMA

„Arsenal“ klubas E. Adebayorą įvertino 45 milijonais eurų, bet „AC Milan“ vadovybė tikisi, kad pavyks bent šiek tiek sumažinti šią kainą.

A. Galliani atskleidė, kad be E. Adebayro ir R. Pavliučenkos turi nusižiūrėjęs dar vieną kandidatūrą, bet puolėjo įvardinti nepanoro. Vis dėlto galima spėti, kad tai ukrainietis Andrejus Ševčenka, anksčiau jau atstovavęs Milano komandai.

Priminsime, kad R. Pavliučenko per 2008  metų Europos futbolo čempionatą kamuolį į Rusijos varžovų vartus pasiuntė tris kartus ir pateko į simbolinę geriausių pirmenybių žaidėjų rinktinę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų