REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milžiniško susidomėjimo sulaukęs, naujausias, 7-asis interaktyvaus realybės ir pramogų šou „Amerikos dievaitis“ („American Idol“) sezonas bus rodomas per „Tango TV“.

REKLAMA
REKLAMA

Dar 2002-aisiais debiutavęs muzikos šou, Jungtinėse Amerikos Valstijose pritraukė per 31 milijoną žiūrovų, o šiuo metu jau vyksta atrankos į aštuntą šio muzikinio šou sezoną, kuris eteryje pasirodys tik 2009-ais metais.

REKLAMA

Šio muzikos šou kūrybinė grupė važinėja po Valstijas ir ieško Amerikos talentų – geriausių šalies dainininkų. Po pradinių atrankų į didžiąją sceną ir pusfinalius patekusieji dainininkai atlieka  dainas, o žiūrovai savo balsais nusprendžia, kas vertas kovoti dėl superžvaigždės vardo.

Atrankas prižiūri ir jaunųjų talentų ieško trys teisėjai – pop dainininkė ir choreografė Paula Abdul, įrašų kompanijos prodiuseris Randy Jacksonas ir muzikos prodiuseris Simonas Cowellis.

REKLAMA
REKLAMA

„Amerikos dievaitis” („American Idol”) išgarsino tokius dainininkus kaip Kelly Clarkson, Fantasia Barrino, Carrie Underwood ar Chris Daughtry.

Net video žaidimų kompanija „Play Station” kuria „Amerikos dievaičio” („American Idol”) žaidimus, o populiarūs animaciniai serialai skuba įamžinti griežtųjų teisėjų personažus.

Amerikos dainingųjų talentų paieškos naujausiame „Amerikos dievaičio” sezone – nuo liepos 12 dienos šeštadieniais 20.05 val.  per „Tango TV“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų