REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis „mėlynųjų“ treneris iš Portugalijos Luizas Felipe Scolaris atvirai paskelbė, kad nori parduoti ukrainietį, nes paprasčiausiai neranda jam vietos savo komandoje, tad Ukrainos nacionalinės futbolo rinktinės ir Londono „Chelsea“ ekipos puolėjas Andrejus Ševčenka jau artimiausiu laiku gali sugrįžti į „AC Milan“ klubą.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad A. Ševčenką „AC Milan“ ekipoje praleido septynis sezonus – nuo 1999 iki 2006 metų. Per tą laiką snaiperis sužaidė 208 mačus ir įmušė net 127 įvarčius.

REKLAMA

Vis tik tai ukrainietiška Pelenės pasaka baigėsi tada, kai A. Ševčenka už 45 milijonus nusprendė persikelti į Londono „Chelsea“ vienuolikę. Nepritapęs prie Anglijos futbolo stiliaus puolėjas didžiąją laiko dalį praleisdavo šildydamas atsarginių žaidėjų suolelį, o net ir išėjęs į aikštę, nesugebėdavo nuveikti nieko doro.

32-ejų metų A. Ševčenka ir pats, jausdamas, kad jo karjeros saulelė jau leidžiasi vakarop, yra nekartą pareiškęs norintis grįžti į Italiją bei įrodyti, kad jo dainelė dar nesudainuota. Taigi, jei abiems pusėms pavyks suderinti sutarties sąlygas, A. Ševčenka pirmu reisu turėtų palikti nesvetingąjį „Stamford Bridge“ stadioną ir vėl užsivilkti daug mielesnius ir sėkmingesnius „AC Milan“ marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų