REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

15-os metų patirtį turinčius „Blu Mar Ten“ išgarsino pats LTJ Bukem, gyrė neprilygstamasis Tom Middleton, remiksų prašė du skaisčiai žėrintys muzikos deimantai Erykah Badu ir Annie Lennox, o jų įrašai pasirodė lyderiaujančiose įrašų kompanijose „Good Looking”, “Renegade Hardware” ir “Hospital”.

REKLAMA
REKLAMA

Taip, taip, jau šį penktadienį „Amenų Brolių“ diskoteką, be jokių vasaros atostogų renginiais atakuojančiame klube „Gravity“, aplankys tikrų profesionalų „Blu Mar Ten“ didžėjus Chris Marigold. Po drum'n'bass muzikai dedikuotų naktų su Nookie & MC Lady Free ir „E-Z Rollers“, „broliai šaunuoliai“ grįžta su trečiuoju serijos renginiu. Svečiui iš Londono talkins vietiniai herojai: Road's'Killa, MC Messir bei patys serijos šeimininkai JaZzy ir Cr-Edit.

REKLAMA

Atvyksta į Lietuvą dėl merginų

Šį savaitgalį į Vilnių atvykstantys Chris – tai antrą dešimtį skaičiuojančio „Blu Mar Ten“ trejetuko narys. Visiems muzikos profesionalams gerai žinomas vardas yra palikęs pėdsakus daugelyje elektroninės muzikos krypčių. Drum'n'bass, trip hop, house daug kitų muzikos stilių jų rankose virsdavo tobuliausia harmonija. Būtent už muzikinę įvairovę ir nenuspėjamumą „Blu Mar Ten“ ir yra labiausiai mylimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Sklinda kalbos, kad „Blu Mar Ten“ jau senai norėjo aplankyti Lietuvą, dėl čia gyvenančių pačių gražiausių pasaulyje merginų, bet, tiesą sakant, mes tokių klausimų neaptarinėjome, mes tiesiog norime pristatyti „Blu Mar Ten“ muzikos grožį Jums“, - sako renginio šeimininkas, ZIP FM laidos "Amenų Broliai" vedantysis JaZzy.

Paties Tom Middleton liaupsės

Į beveik kiekvieną savo miksą „Blu Mar Ten“ traukia ne tik pats drum'n'bass muzikos „tėtis“ LTJ Bukem ar Nookie, Blame, bet ir kitokių muzikos stilių legendiniai didžėjai: Carl Cox, Pete Lawrence, Rob Da Bank bei Tom Middleton. Pastarasis gi labai subtiliai išgyrė naujausią „Blu Mar Ten“ albumą „Black Water“: „Jeigu tai būtų filmo garso takelis, tai tą filmą režisuotų nebent patys garsiausi Steven Spielberg, Ridley Scott arba Ang Lee".

„Su „Blu Mar Ten“ esu nuo pat savo karjeros pradžios. Man tikrai patinka jų senoji kūryba, tačiau naujoji dar geresnė. Jų "Black Water" išties nuostabus – nuo pradžios iki pat pabaigos“, - sako drum'n'bass žvaigždė iš Norvegijos Teebee.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų