REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 14 dieną, pirmadienį, TV3 pradeda rodyti šiurpą keliančių, bet galiausiai juoktis priverčiančių situacijų laidą. „Pačios baisiausios laidos“ vedėjas Džiugas Siaurusaitis šį kartą eteryje dirbs su televizijos naujoke – specialiai šiai laidai vesti TV3 atrinkta mergina Greta Jaraite.

REKLAMA
REKLAMA

Visą gyvenimą šokusi ir renginių organizavimą studijavusi Greta prisipažįsta svajojusi išbandyti televizijos laidos vedėjos darbą.

REKLAMA

Greta Jaraitė, TV3 nuotr.





Džiugas Siaurusaitis ir Greta Jaraitė, TV3 nuotr.

„Iš tiesų darbas televizijoje man visada atrodė labai įdomus ir patrauklus, bet sužinojusi, kad praėjau atranką ir tapau naujos laidos vedėja, negalėjau tuo patikėti“, – prisipažįsta naujas TV3 televizijos veidas Greta.

„Pirmieji bandomieji filmavimai atrankos metu visiškai neišgąsdino. Jaučiausi gana laisvai, nes darbas prieš kameras man nėra nauja. Esu profesionali šokėja, su šokių grupe „F.U. Angels“ teko šokti daugelyje renginių, kurie buvo filmuojami, dalyvauti vaizdo klipų filmavimuose – vienas jų grupės „Skamp“ klipas „Reach“, – apie savo patirtį pasakoja kaunietė, pramoginius šokius šokanti nuo 5 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su šokių grupės merginomis Greta taip pat dalyvavo „Tango TV“ projekte „Dangus 2“ kaip pagrindinė šokėjų komanda.

„Nerimauti pradėjau tada, kai pranešė, kad mane pasirinko naujos laidos vedėja. Pajutau didelę atsakomybę. Taip pat baugino mintis, kad teks dirbti su tikru televizijos profesionalu Džiugu Siaurusaičiu. Tačiau, jis, kaip ir visa komanda, mane labai šiltai priėmė ir palaikė“, – apie pirmus įspūdžius dirbant TV3 televizijoje pasakoja „Pačios baisiausios laidos“ vedėja.  

Kalbėdama apie darbą su Džiugu Siaurusaičiu, Greta prisimena ir labiausiai įsimintinus momentus iš laidos filmavimų. Pasak jos, laidos vedėjams tenka vaidinti humoristinius dialogus. Juose Džiugas ir Greta taip įsismagina, kad tenka daryti kelių minučių pertraukėles, kol Greta baigia kvatotis iš Džiugo „skeliamų“ juokelių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų