REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien NFKA A lygoje buvo žaidžiamos trejos 13-ojo turo rungtynės. Daugiausiai dėmesio sulaukė mačas Marijampolėje, kur inauguracinėse vietos stadiono rungtynėse vietos „Sūduva“ susitiko su šalies čempionu FBK „Kaunas“ klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Igorio Pankratjevo auklėtiniams nepavyko padovanoti šventės gausiai susirinkusiems žiūrovams. Rungtynės baigėsi 0:0, tad čempionato lyderiu pagal surinktus taškus išlieka FBK „Kaunas“. Suvalkiečiai nuo lyderio atsilieka tik tašku ir dar turi vienas rungtynes atsargoje.

REKLAMA

Atkaklus susitikimas vyko sostinėje, kur vietos „Vėtros“ klubas nesugebėjo įveikti pastaruoju metu gana sėkmingai žaidžiančių „Šiaulių“. Vilniaus komanda gali džiaugtis išplėšus tašką, kadangi išlyginamąjį įvartį pelnė tik pačiomis paskutinėmis susitikimo akimirkomis.

Pirmieji į priekį išsiveržė „Vėtros“ futbolininkai. 8-ąją minutę už pražangą prieš Evaldą Razulį buvo skirtas 11m baudinys, kurį realizavo Gediminas Butrimavičius.

REKLAMA
REKLAMA

43-ąją minutę po Vaido Šilėno perdavimo rezultatą išlygino Tadas Špukas, o 80-ąją minutę šis žaidėjas išvedė „Šiaulius“ į priekį.

Vis dėlto „Vėtrai“ pavyko išsigelbėti. 90-ąją minutę, gavęs perdavimą iš krašto, galva tiksliai smūgiavo Dejanas Milošeskis.

Klaipėdos „Atlantas“ pakankamai lengvai savoje aikštėje 2:0 įveikė absoliučią turnyro autsaiderę „Šilutę“.

35-ąją minutę uostamiesčio futbolininkus labai gražiu tolimu smūgiu į priekį išvedė Bojanas Mamičius, o 50-ąją minutę rezultatą padvigubino baudos smūgiu kamuolį į vartus pasiuntęs Nerijus Mačiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų