REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po Vimbldono pusfinalyje prieš rusę J. Demetjevą iškovotos pergalės amerikietė Venus Williams spaudos konferencijoje ne liejo džaugsmo ašaras, o svaidė pykčio žaibus. Tenisininkė įtūžo po to, kai buvo apkaltinta galimu sąmokslo organizavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Keturiskart Anglijoje vykstančio prestižinio Vimbldono turnyro nugalėtoją iš pusiausvyros išvedė Rusijos atstovė Jelena Demetjeva, pareiškusi, kad seserys Williams dar prieš finalą susitars, kas turi laimėti.

REKLAMA

„Negaliu įsivaizduoti, kaip reiktų žaisti prieš savo šeimos narį. Tai būtų nepakeliamai sunku, todėl esu įsitikinusi, kad viskas bus nuspręsta iš anksto“ - nevyniojo žodžių į vatą J. Dementjeva. 



S. Williams (wimbledon.org nuotr.)

Tiesa, su tokia nuomonė kategoriškai nebuvo linkusi sutikti pati Venus Williams, iškart atrėžusi taip:

„Toks teiginys yra didelis įžeidimas man. Aš esu nepaprastai profesionali visose srityse, kad ir ką daryčiau. Atiduodu visą save sportui ir be galo gerbiu save bei savo šeimą. Tokie pareiškimai yra nepagarba man, mano įsitikinimams ir šeimai. Mums reikia pakeisti temą, nes ji tiesiog absurdiška“ 

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto vėliau kalbėdama apie pirmąsias savo dvikovas su seserimi Venus Williams neslėpė, kad jausdavo šiokį tokį spaudimą iš giminaičių.

„Mūsų abiejų tikslas buvo pasiekti finalą, o dabar jau pačios išsiaiškinsime santykius korte, kuri yra stipresnė“ - apie būsimą finalą su seserimi šaltai kalbėjo Venus Williams.

Priminsime, kad tarpusavyje Venus ir Serena Williams raketes yra surėmusios 15 kartų: aštuonias pergales savo sąskaitoje turi Venus, septynias – Serena.

Serena Williams, komentuodama dar vieną artėjančią akistatą su seserimi, apie priešininkę atsiliepė labai pagarbiai: „Esu laiminga, kad patekau į finalą ir, be abejonės, jame sieksiu tik pergalės. Ji yra itin stipri varžovė – stipriausia su kuria man yra tekę žaisti.“ 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



J. Dementjeva (wimbledon.org nuotr.)

Tuo tarpu Jelena Dementjeva, matyt, supratusi, kad kalbėjo ne itin korektiškai, kiek vėliau išplatino pranešimą, kuriame viskuo apkaltino savo netobulas anglų kalbos žinias, kurios neva neleido aiškiai išsakyti savo minčių.

„Anglų kalba nėra mano gimtoji ir aš atsiprašau, kad vis dar jos neišmokau gerai. Aš nė sekundei negalvojau, kad Serenos ir Venus Williams mačo baigtis bus nulemta šeimos pasitarime. Tik norėjau pasakyti, kad tokia situacija yra unikali, nes retai kada du vienos šeimos nariai žaidžia finale. Negaliu įsivaizduoti, koks tai jausmas. Labai gerbiu tiek Sereną, tiek Venus. Jos yra nepaprastai profesionalios ir pasiekė tiek daug sporte. Finalas nusimato labai atkaklus, nes jos abi yra nepaprastos kovotojos“ - visiškai priešingai nei anksčiau teigė rusė.

Intriguojantis ir konspiracijos teorijomis apregztas Vimbldono turnyro moterų vienetų varžybų finalas vyks rytoj.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų