REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvi savaites pajūrio paplūdimiuose plušančių TV3 realybės šou „Gelbėtojų stotis“ dalyvių būrį retina traumos. Nors žiūrovai vos spėjo susipažinti su realybės šou naujoke vilniete Agne, kuri pakeitė praėjusią savaitę iškritusią Eglę, mergina šou ilgai neužsibuvo. Po savaitės intensyvaus darbo juodaplaukė Agnė priversta keliauti namo.

REKLAMA
REKLAMA

„Atėjo mergaitė manydama, kad gelbėtojai gyvena rojuje, bet jau pirmą dieną suprato, koks kruvinas ir pragariškas darbas jos laukia. Aš jau nekalbu apie rytinius krosus. Net jiems naujokė nebuvo pasiruošusi“, – neslėpdamas pašaipos naujai kolegei sakė raumeningasis gelbėtojas Marius.

REKLAMA

Marius ir Evelina, TV3 nuotr.

Dalyvaudamas „kapitonų rungtyje“ Marius gavo traumą ir net lankėsi pas gydytojus, bei tikėjosi, jog „Gelbėtojų stoties“ vadas Jonas Pirožnikas pasiūlys jo kandidatūrą kolegų teismui. Vaikinas klydo. Dėl teisės užsitarnauti geriausio Lietuvos gelbėtojo vardą rungėsi dvi Agnės.

Nesulaukusi kolegų palaikymo namo iškeliavo naujokė.

„Sunkiausia buvo pačias pirmąsias minutes, kai reikėjo įžengti į dalyvių namelį ir pasirinkti, kieno kambaryje teks gyventi. Nors išbuvau tik savaitę, visą gyvenimą atsiminsiu, kad gelbėtojo darbas nėra paprastas ir neįdomus“, – sakė iškritusi vilnietė.

REKLAMA
REKLAMA

Mergina prisipažino jau kelerius metus visiškai nevalganti mėsos. Toks jos pareiškimas iš pradžių kiek suerzino projekto dalyvius, mat senbuviai visi kaip vienas tvirtina, kad, norint gelbėti žmones, reikia gerai maitintis.  

Kas pakeis iškritusią merginą ir ar vyrukai rezga sąmokslą prieš silpnąją lytį – paaiškės kitą ketvirtadienį, liepos 10 dieną, 20.10 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų