REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant Seimo rinkimams partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderiai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su viešųjų ryšių kompanija Brown Lloyd James, kuri turėtų pagelbėti bendrauti su rinkėjais bei įvairiomis organizacijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį, „tvarkiečių“ pirmininkas Rolandas Paksas ir rinkimų štabo vadovas bei pirmasis pirmininko pavaduotojas Valentinas Mazuronis susitiko su BLJ kompanijos atstovu Mike Holtzmanu ir susitarė dėl viešųjų ryšių konsultacijų.

REKLAMA

„Dirbama bus projektiniu principu. Aptarsime konkrečius projektus, o tada bus sudaromos atskiros sutartys“, - teigia V.Mazuronis.

Kaip teigiama ketvirtadienį išplatintame pranešime, ryšių su visuomene specialistai turėtų padėti partijai užmegzti kontaktus su užsienio politikais, judėjimais už demokratiją ar prieš korupciją.

Skelbiama, kad BLJ bendrasavininkas Mike Holtzmanas yra dirbęs JAV prezidento Billo Clintono rinkimų kampanijoje, o pati kompanija konsultuoja Didžiosios Britanijos karališkąją šeimą bei partijas - konservatorius ir leiboristus.

REKLAMA
REKLAMA

„Tvarkiečių“ lyderis R.Paksas 2004-aisiais apkaltos tvarka buvo pašalintas iš prezidento posto, nes Konstitucinis Teismas nustatė, kad jis neteisėtai suteikė Lietuvos pilietybę Rusijos verslininkui Jurijui Borisovui.

Daugiau:

Partijos telkia rinkėjų viliotojų pajėgas

„Tvarka ir Teisingumas“ įtariama neteisėtu finansavimu iš Rusijos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų