REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujų pojūčių ir kokybiškos muzikos išsiilgusius vasarotojus laivalaikio centras GCW kartu su kompanija „Tabami“ liepos 10 dieną, ketvirtadienį, kviečia į karščiausios vasaros naujienos „Tabami Goes Casino“ pristatymą GCW „Champagne Bar“.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingo šou metu Franko Sinatros amplua kartu su vokiečiu Fredu Nnaji debiutuos aktorius Vytautas Rumšas, kuris scena dalinsis su Jameso Bondo merginas primenančiomis, išskirtinių balsų savininkėmis Erica Jennings ir Auguste.

REKLAMA

Pasak kokybe ir originalumu išsiskiriančios kompanijos „Tabami“ organizatorių, naujausias projektas turėtų sužavėti ne tik profesionaliai dainuojančių ir nepakartojamai kiekvieno šou metu atrodančių Ericos ir Augustės pasirodymais, bet ir už širdies griebiančias dainas traukiančio aktoriaus Vytauto Rumšo debiutu muzikinėje scenoje.

„Renginys bus įdomus ne tik savo netradiciniu šou. Neabejoju, kad daugeliui smalsu, kaip Vytautas Rumšas debiutuos naujame amplua. Be to, šitas „Tabami“ visiškai skirsis nuo ankstesnių, bus daug elegantiškesnis ir subtilesnis, bet ne mažiau kokybiškas“, - žadėjo vienas renginio organizatorių Viktoras Diawara.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius intensyviai repetuoja legendinio Franko Sinatros dainas ir kartu su „Tabami“ projektuose jau matytu iš Berlyno atvykstančiu vokalistu Fredu Nnaji ruošia įspūdingą, anksčiau nematytą 50-ųjų šou.

Dviejų dalių renginyje bus galima pajausti ne tik 50-ųjų Niujorko ar Čikagos atmosferą, kartu dainuoti legendines Franko Sinatros dainas, bet ir prisiminti žinomiausias James Bondo filmų dainas nuo seniausių iki dabartinių kompozicijų.

Netradiciniais gyvo garso projektais garsėjančios kompanijos „Tabami“ renginiai visada pribloškia profesionalių šokėjų pasirodymais. Franko Sinatros laikų ir Jameso Bondo filmų stilistiką atkartojančios seksualiosios „Tabami“ šokėjos turės kuo nustebinti ir šį kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne mažiau preciziškai naujajam projektui ruošiasi visa „Tabami Live Band“ komanda, paskelbsianti renginio startą. Įspūdingą šou papildys ir specialiai kiekvieno atlikėjo pasirodymui sukurtos išraiškingos vaizdo projekcijos.

Iš praktikos žinodami, kokiu greičiu būna išgraibstomi bilietai į „Tabami“ renginius, išankstinius, 50 litų kainuojančius bilietus kviečiame įsigyti www.tiketa.lt. Renginio dieną bilieto kaina – 80 Lt. Su visomis laisvalaikio centro GCW „Grand Klubo“ kortelėmis bus taikoma 15 procentų nuolaida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų