REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Opozicinė konservatorių partija antradienį iš savo gretų pašalino į korupcijos skandalą įsivėlusį Šiaulių miesto tarybos narį Igorį Strupeikį bei rekomendavo jam atsistatydinti iš Šiaulių miesto tarybos nario posto.

REKLAMA
REKLAMA

Tokį sprendimą antradienį priėmė Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos Šiaulių skyriaus taryba.

REKLAMA

„Mes pašaliname Igorį Strupeikį iš partijos ir įpareigojame Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos Šiaulių skyrių suspenduoti jo veiklą. Taip pat buvo pasiūlyta jam pačiam atsistatydinti iš tarybos nario posto“, - BNS sprendimą komentavo Tėvynės Sąjungos Šiaulių miesto skyriaus pirmininkas Jonas Bartkus.

Pirmadienį Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) pareigūnai dėl įtarimų korupcija dviem paroms sulaikė du Šiaulių miesto savivaldybės tarybos narius - „Tvarkos ir teisingumo“ partijai priklausantį Romaną Čokovą ir Tėvynės sąjungos narį I.Strupeikį.

REKLAMA
REKLAMA

„Tvarkiečių“prezidiumas šiek tiek anksčiau antradienį pašalino R.Čokovą iš partijos.

„Sprendimas dėl R. Čokovo buvimo partijoje brendo jau seniai. Dėl savo veiklos, kuri kėlė labai daug klausimų partiečiams, tarybos narys neseniai buvo atleistas iš partijos skyriaus pirmininko pareigų, neteko frakcijos vadovo Šiaulių miesto savivaldybėje pareigų. Tolesnis R. Čokovo buvimas partijoje jau buvo tik laiko klausimas. Pareigūnų veiksmai šiame procese padėjo tašką, po kurio mes atsiribojame nuo buvusio partiečio“, - sakė partijos Tvarka ir teisingumas pirmininko pirmasis pavaduotojas Valentinas Mazuronis.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas gavus duomenų, kad už palankaus sprendimo priėmimą Šiaulių miesto taryboje buvo reikalaujama daugiau nei 100 tūkstančių litų kyšio, pranešė STT.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų