REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Juostų „40-ies ir vis dar skaistus“ bei „Užkibo” kūrėjai pristato naują savo filmą. Apie paprastą vaikiną – muzikantą (akt. Jasonas Segelis), šešerius metus dievinusį merginą – televizijos žvaigždę (akt. Kristen Bell). Viskas klostosi nuostabiai, tačiau vieną dieną kaip perkūnas iš giedro dangaus trenkia žinia – ji susirado kitą!

REKLAMA
REKLAMA

Bandymai užmiršti Sarą Maršal kitų moterų lovose ar dirbant ištisom parom nepadeda. Trokšdamas surasti sielos ramybę, Pėteris nusprendžia vykti į Havajus. Tačiau ten jo laukia dar žiauresnė staigmena: pasirodo, jo buvusi mergina su savo naujuoju vaikinu apsistoję tame pačiame viešbutyje!

REKLAMA

Kraujuojančia širdimi Pėteris bando nekreipti dėmesio į po akimis vis besipainiojančią laimingą porelę. Iš pradžių tai viršija jo jėgas, tačiau pamažu gyvenimas vėl įgauna spalvas.

Kiekvienam, kada nors išgyvenusiam išsiskyrimo kartėlį, skiriamas šis filmas, kurį kūrėjai pristato kaip pirmąją istorijoje „romantinę nelaimių komediją“.

Rež. Nickas Stolleris.

Vaidina: Kristen Bell („Pulsas“, „Spartanas“, „Penkiasdešimt piliulių“, „Receptas“, „Lenkiškos vestuvės“), Jasonas Segelis („Užkibo!”, „Sudie, Benjaminai“, „Negaliu sulaukti“, „11:14“, TV serialas „CSI kriminalistai“), Mila Kunis („Šeimos žmogus“, „Meilės virusas“, „Kripendorfo gentis“, „Raumeningasis Santa“, TV serialas „Gelbėtojai“), Russellas Brandas („Penelopė“, „Dievų kruizas“, „Trumpa Kubos istorija D-Minor“), Billas Haderis („Užkibo!”, „Kietakiaušiai“, „Tu, aš ir Diupri“, „Kietas faras“), Jonah Hillas („Kietakiaušiai“, „Užkibo!”, „Yvanas visagalis“, „Klik! Arba gyvenimas pagreitintai“, „40-ies ir vis dar skaistus“, „Aš myliu Huckabees“), Paulas Ruddas („Užkibo!”, „Naktis muziejuje“, „40-ies ir vis dar skaistus“, „Drėgna karšta amerikietiška vasara“, „200 cigarečių“, „Sidro namų taisyklės“).

Trukmė: 115min.

Premjera Lietuvoje:
2008.05.30

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų