REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dauguma didžiųjų miestų gyventojų palankiai vertina dabartinę šalies vadovo veiklą. Tai parodė „Veido“ užsakymu sausio 19-20 d. atlikta apklausa, kurioje dalyvavo apie penkis šimtus didžiųjų Lietuvos miestų gyventojų.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik apie trečdalis apklaustųjų buvo linkę nutylėti savo nuomonę arba rinkosi variantą, jog neutraliai vertina antrąją šalies vadovo kadenciją.

REKLAMA

Neigiamai šią V. Adamkaus kadenciją vertina bei argumentuoja, kad jis, palyginti su pirmąja kadencija, mažiau aktyvus, maždaug penktadalis respondentų.

Labiausiai nusivylę antrąja kadencija verslo žmonės , pensinio amžiaus apklausos dalyviai ir menkesnio išsilavinimo respondentai.

Ministro pirmininko Gedimino Kirkilo veiklą teigiamai vertina apie 38 proc. apklauso dalyvių. Palankiausiai jį vertina vyresnio amžiaus respondentai.

REKLAMA
REKLAMA

Didesnė respondentų dalis – 46 proc., buvo linkę nutylėti savo nuomonę arba vertino premjero veiklą neutraliai.

Neigiamai G. Kirkilą vertina 15 proc. apklaustųjų. Pastebėta, kad daugiausiai G. Kirkilo, kaip Vyriausybės vadovo, veikla, labiausiai nepatenkinti šiauliečiai ir žemiausio išsilavinimo apklausos dalyviai.

Migločiausiai apklausos dalyviai pasisakė apie Seimo pirmininką Viktorą Muntianą. Daugiau kaip pusė (56 proc.) niekaip nevertina jo veiklos ir per 250 jo valdymo dienų nesugebėjo susidaryti jokios nuomonės.

Gerai ir blogai Seimo pirmininką įvertino beveik toks pats skaičius žmonių – apie penktadalis respondentų. Kad darbą V. Muntianas atlieka gerai, mano vyresni ir mažiau išprusę apklausos dalyviai, o kad jis dirba blogai – labiau išsilavinę respondentai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų