REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus mero Juozo Imbraso sukviestame Miesto ūkio departamento specialistų pasitarime trečiadienį buvo pavesta likviduoti liūties padarinius iki savaitės pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį praūžusi liūtis Vilniuje daugiausia nuostolių padarė Antakalnio, Subačiaus, Gerosios Vilties žiede, Vilniaus, Verkių, Žaliųjų Ežerų gatvėse, šalia Tauro kalno ir Markučių rajonuose.

REKLAMA

Gatvių avarinės tarnybos duomenimis, daugiausia mieste užfiksuota šlaitų išplovų bei gruntu ir smėliu apneštų gatvių atkarpų. Gatves nuo apnašų valys miestą tvarkančios įmonės. Išplauti šlaitai bus užpilti juodžemiu ir apsodinti žole, pranešė savivaldybė.

Pirmadienio popietę pietryčių Lietuvoje gausiai palijus, sutriko automobilių eismas greitkelyje Vilnius - Kaunas bei sostinėje.

Draudimo bendrovių atstovai praneša apie klientų patirtus nuostolius.

Kaip teigiama bendrovės „If draudimas“ išplatintame pranešime, pirmąją dieną po ilgojo savaitgalio, bendrovės darbuotojai vos spėja registruoti verslo įmonių ir gyventojų pranešimus apie patirtas žalas. Prognozuojama bendra galimų draudimo išmokų suma - daugiau nei 100 tūkst. litų.

„Iki pietų internetu ir telefonu jau buvo gauta per 20 pranešimų apie patirtus nuostolius. Jau dabar galime pasakyti, kad daugiausiai nukentėjo vilniečiai ir kauniečiai. Sostinės gyventojai ir įmonės dažniausiai nukentėjo nuo patalpų užliejimų. Kaune be užliejimų fiksuojami ir stiprios krušos padaryti nuostoliai - apgadinti stogai, išdaužyti langai. Prognozuojama, kad „If draudimas“ klientų nuostoliams padengti išmokės per 100 tūkst. Lt.“, - teigia draudimo bendrovės vadovė Jurga Lapkaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų