REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitą ketvirtadienį, birželio 26 dieną, prasidėsiančio karščiausio TV3 televizijos vasaros projekto – realybės šou „Gelbėtojų stotis“ dalyviai jau suprato, kad pasilepinti saulutėje jiems neteks.

REKLAMA
REKLAMA

Trys merginos ir trys vaikinai kiekvieną savaitę stos į kovą dėl poilsiautojų ramybės ir gyvybės. Kiekvieną savaitę iš projekto bus pašalinamas vienas dalyvis, o jo vietą užims naujas žmogus. Kol kas gelbėtojų patalpose vyrauja lygybė. Kovą dėl geriausio šalies gelbėtojo vardo ir naujutėlaičio vandens motociklo pradėjo atletiški jaunuoliai ir šokti mėgstančios merginos.

REKLAMA

„Nors dalyvaudami atrankoje į realybės šou daugelis tvirtino, kad yra pasiruošę ekstremaliems išbandymams, sunkiam ir daug fizinės jėgos bei puikaus psichologinio pasiruošimo reikalaujančiam darbui, po pirmųjų dienų paplūdimyje jie suprato, jog gerokai pervertino savo jėgas“, – sako realybės šou prodiuseris Saulius Urbonavičius – Samas.

Samas atrinktiems jauniesiems gelbėtojų komandos nariams kiekvieną dieną primena, jog „Gelbėtojų stotis“ – ne realybės šou. Tai, kas vyksta aplinkui – skaudi realybė.

REKLAMA
REKLAMA

„Žiūrėdamas į šiuos jaunuolius aš tikiu, jog tik geriausias ir ištvermingiausias prisijungs prie gelbėtojų komandos ir taps visateisiu mūsų nariu. Daug ryžto matau merginų akyse ir galiu visus užtikrinti, jog nuolaidų dailiosios lyties atstovėms „Gelbėtojų stotyje“ tikrai nebus“, – sako griežtasis jaunųjų gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas.  

Trumpas dalyvių dosjė:



Agnė

Šiemet vidurinę mokyklą baigusi kėdainietė Agnė – tikra darbštuolė. Mergina pasiryžusi ne tik iki galo kautis realybės šou „Gelbėtojų stotis“, bet ir suspėti išlaikyti stojamuosius egzaminus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Svajoju studijuoti ekonomikos mokslus, o ateityje sukurti mažą verslą. Patirtis, psichologinės žinios, ištvermės pratimai ir orientacija ekstremaliose situacijose – man tik padės“, – sako aštuoniolikmetė.

Laisvalaikiu lankanti šokius ir kartais užsukanti į sporto salę, Agnė paklausė tėvų patarimo ir užpildė realybės šou „Gelbėtojų stotis“ dalyvių anketą.

„Kovoje dėl pagrindinio prizo manęs greičiausiai neišvysite. Supratau, kad mano jėgos kol kas dar per silpnos, o tiems, kurie galvoja, kad gelbėtojai tik mėgaujasi saulės voniomis, reikėtų nors dieną pabudėti paplūdimio poste. Sunku patikėti, kad tiek daug poilsiautojų taip aplaidžiai žiūri į savo gyvybę“, – tikina jaunoji „Gelbėtojų stoties“ narė Agnė.

REKLAMA





Marius

Įspūdingos išvaizdos vaikinas jau per atranką gavo pravardę – Raumenų kalnas. Dvidešimt trejų metų vilnietis yra įsisukęs į statybų verslą, o penkias dienas per savaitę po dvi valandas praleidžia sporto salėje. Kadaise puikiai atlikdavęs jėgos pratimus, Marius šiandien domisi kultūrizmu. Merginų dėmesio nestokojantis jaunuolis sako, jog svarbiausia – gerai jaustis ir gražiai atrodyti.

Jau projekto pradžia Mariui nebuvo sėkminga – atletiškas vyras per treniruotes pasitempė šlaunies raumenį, bet tikisi, kad trauma nesutrukdys siekti tikslo – geriausio Lietuvos gelbėtojo vardo.

REKLAMA





Eglė

Radviliškietė Eglė – ramiausia realybės šou „Gelbėtojų stotis“ dalyvė. Dvidešimt dvejų metų mergina studijuoja psichologiją.

„Pažinčių svetainėse plepėjau su draugais ir pastebėjau realybės šou dalyvio anketą. Pasitariau su tėvais ir jų paskatinta užpildžiau“, – šypsosi tamsiaplaukė mergina.

Eglė prisipažįsta, jog vis dar tikisi, kad „Gelbėtojų stotyje“ nebus daug darbo ir ji galės pasimėgauti saulės voniomis bei užmegzti naujų pažinčių.

„Kai turiu laisvo laiko, draugus tempiuosi į gamtą. O kas nenorėtų pavasaroti prie jūros?“ – retoriškai klausia realybės šou „Gelbėtojų stotis“ dalyvė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA





Martynas

Atletiškas klaipėdietis – dvejus metus talkino gelbėtojams Nidos paplūdimiuose. Kūno kultūros mokslus Klaipėdos universitete studijuojantis dvidešimt dvejų metų jaunuolis savo rankomis iš vandens yra ištraukęs kelis skęstančius poilsiautojus, todėl dalyvaudamas realybės šou „Gelbėtojų stotis“ tikisi įgyti didesnį pranašumą prieš kitus projekto dalyvius.

„Esu profesionalus sprinteris. Priklausau Lietuvos rinktinei ir dar mažiausiai porą vasarų dirbsiu gelbėtoju. Iš patirties žinau, kad tai ne tik atsakingos pareigos, bet  ir flirto malonumas“, – šypteli ne vieną (kai pats prisipažįsta) „lengvą“ meilės romaną paplūdimyje užmezgęs gelbėtojas.

REKLAMA

Evelina

Devyniolikmetė Evelina – šiaulietė. Šie metai į merginos gyvenimą įnešė permainų ir naujų įspūdžių. Nusprendusi mesti mokslus ir lengvosios atletikos treniruotes ji išvažiavo pasisvečiuoti į Londoną. Ten ilgai neužsibuvo, o sugrįžusi į namus iš karto užpildė realybės šou „Gelbėtojų stotis“ dalyvės anketą ir pateko į žaidimą.

„Mane priėmė dėl plačios šypsenos ir gero humoro jausmo. Juk ne visose situacijose gelbsti jėga ir vikrumas. Kartais reikia gerų psichologinių žinių. Esu įsitikinusi, jog galiu padėti ištikus bėdai“, – pasitikėjimu spinduliuoja energingoji šiaulietė. Deja, apie pergalę Evelina kalba puse lūpų.

REKLAMA

„Prieš tai reikia dar daug ko išmokti“, – šypteli gelbėtoja.





Mantas

Šilutiškis Mantas – vyriausias pirmosios realybės šou „Gelbėtojų stotis“ rinktinės dalyvis. Dvidešimt šešerių metų gelbėtojas ne tik labai draugiškas, bet ir užsispyręs žemaitis. Kol kas merginos neturintis gelbėtojas sako, kad atsitiktinių pažinčių paplūdimyje neieškos, o jei į akį kris kokia mergina, ją į pasimatymą Mantas kvies tik baigęs gelbėtojo karjerą.

TV3 inf.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų