REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiajame LNK „Žvaigždžių duetų“ finale šį šeštadienį laukia ne tik įtempta finalininkų kova, bet ir įspūdingi netikėti reginiai. Įspūdingą šou vainikuos visiškai naujai skambantis populiarusis „LT United“ hitas „We Are The Winners“, kurį atliks komisijos nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesiogiai per LNK transliuojamas superfinalas šeštadienį užbaigs penkis mėnesius trukusį populiariausią Lietuvoje muzikinį televizijos projektą.

REKLAMA

Didžiausia „Žvaigždžių duetų“ superfinalo naujiena – pirmosios, antrosios ir trečiosios vietų nugalėtojus išrinks tik televizijos žiūrovai, balsuodami telefonu. Komisija už duetus nebalsuos, turės tik patariamąją galią.

Į renginį susirinks ne tik visi antrojo sezono „Žvaigždžių duetų“ dalyviai, bet ir pernai projekte dalyvavusios poros. Visi dalyviai ruošia specialius dar nematytus pasirodymus. Išvysime netikėtų duetų. Štai, atlikėja Berneen dainuos su stiliste Egle Mickevičiene, o aktorius Dalius Mertinas – su operos soliste Aušra Cicėnaite. Jaunasis solistas Merūnas Vitulskis atliks specialių kūrinį su „ventuku“ Dovydu Kumpikevičiumi. Ir tai dar ne visi ypatingieji duetai.

REKLAMA
REKLAMA

Projekto vedėjai Inga Jankauskaitė ir Algis Ramanauskas jau repetuoja jausmingą dainą, kurią transliacijos pradžioje skirs visiems duetams.

Superfinalo taisyklės, išskyrus tai, jog balsuos tik televizijos žiūrovai, išliks tokios pat kaip ir mažuosiuose finaluose. Keturios finalininkų poros – Vilija su Ramūnu Rudoku, Evelina Anusauskaitė su Leonardu Pobedonoscevu, Romas Bubnelis su Aiste Pilvelyte ir Vaida Genytė su Alanu Chošnau – atliks po tris dainas. Žiūrovai galės balsuoti nuo pat transliacijos pradžios. Iš vieno telefono numerio bus galima balsuoti penkis kartus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginį vainikuos įspūdingas komisijos narių pasirodymas. „LT United“ hitą „We Are The Winners“ atliks solistas Vytautas Juozapaitis, šmaikštusis dirigentas Donatas Katkus, „geležinis“ kompozitorius Gediminas Zujus bei Seimo narė poetė Dalia Teišerskytė. Šiam Lietuvą „Eurovizijoje“ išgarsinusiam kūriniui parašyti nauji žodžiai – komisijos nariai dainuos apie save.

Klausimas vienas: kas atliks garsųjį Arnoldo Lukošiaus laukinį šokį? Pamatysime šeštadienį, LNK „Žvaigždžių duetų“ superfinale 19.10 val. tiesiogiai per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų