REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pergalės minimaliu rezultatu prieš austrus vienintelio vokiečių įvarčio autorius Michaelis Ballackas pripažino, kad jo komanda sužaidė labai vidutiniškai ir neišnaudojo daugybės progų, bet pagyrė tvirtą žaidėjų charakterį ir pareiškė, kad su didžiausių nekantrumu laukia ketvirtfinalio dvikovos su portugalais.

REKLAMA
REKLAMA

„Austrai neblogai kovojo. Žinoma, pradžioje mes tiesiog privalėjome realizuoti savo progas, ir rungtynės būtų buvusios daug ramesnės, o išėjo taip, kad turėjome kautis iki paskutinės minutės. Mes rengėmės ir laukėme sunkaus mačo“ – tikino Vokietijos rinktinės kapitonas.

REKLAMA

„Labai daug kas buvo pastatyta ant kortos, o mūsų pagrindinis tikslas buvo patekti į Europos čempionato ketvirtfinalį. Į tokią padėtį mes patys save buvome pastatę. Pralaimėjimas kroatams labai apsunkino mūsų gyvenimą. Galėjome visko netekti“ - komentavo neįspūdingo vokiečių žaidimo priežastis M. Ballackas.

„Jau dabar laukiu rungtynių su Portugalija. Mes susitikome visai neseniai. Tai buvo 2006 metų Pasaulio futbolo čempionato mačas dėl trečiosios vietos Vokietijoje ir mes juos įveikėme 3:1. Šiandien iškovota pergalė prieš šeimininkus suteiks mums pasitikėjimo savo jėgomis. Mes turime gerą komandą ir ji yra pasiruošusi siekti aukščiausių tikslų“ - aukšta nata pokalbį baigė Londono „Chelsea“ ekipos žvaigždė.

Priminsime, kad ketvirtfinalio rungtynės tarp vokiečių ir portugalų įvyks jau birželio 19 dieną, ketvirtadienį, Bazelyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų