REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gandai bei žinutės iš vasaros futbolo transferų lango

Tebesitęsiant Europos futbolo čempionatui, nerimsta ir klubinių ekipų kovos dėl naujų žvaigždžių įsigijimo.

REKLAMA
REKLAMA

Štai vis dar prie Portugalijos rinktinės vairo stovintis, tačiau po Senojo žemyno pirmenybių į Londono „Chelsea“ persikelsiantis Luisas Felipe Scolaris kovoja su Milano „Inter“ treneriu Jose Mourinho dėl gynėjo Ricardo Carvlaho. L.F. Scolaris viliasi, kad jam pavyks išlaikyti trisdešimtmetį gynėją „Stamford Bridge“ stadione, tačiau jo taipogi nori ir „Inter“. J. Mouringo taip pat taikosi į Didier Drogba.

REKLAMA

Tuo tarpu „Manchester United“ strategas Aexas Fergusonas turi nerimauti ne tik dėl to, kad klubą palikti grasina Kristiano Ronaldo, tačiau ir dėl to, kad kandidatu užimti atsilaisvinsiančią Portugalijos rinktinės trenerio vietą yra laikomas jo asistentas Carlosas Queirozas.

Jei C. Ronaldo paliks „Old Trafford“ stadioną, tai raudonieji velniai nedvejodami bandys įsigyti „Tottenham“ ekipos puolėją Dimitarą Berbatovą. Manoma, kad A. Fergusonas už šį žaidėją siūlo 25 mln. svarų, tačiau „Tottenham“ nori gauti 5 mln. daugiau.

REKLAMA
REKLAMA

O Londono „Chelsea“ vadovybė nepalaimins 12 mln. svarų turėjusio kainuoti Deco perėjimo iš „Camp Nou“ į „Stamford Bridge“. Mėlynųjų vadovai mano, kad šis saugas yra per senas, kad apie jį būtų galima burti ateities komandą.

Švedijos rinktinės vartus šiame čempionate ginantis Andreasas Isakssonas veikiausiai iš “Manchester City” ekipos kelsis į Stambulo „Galatasaray”. Turkai anglų klubui už žaidėją turėtų sumokėti 2 mln. svarų. Kitą „Manchester City“ vartininką Joe Hartą kėsinasi įsigyti „Tottenham“ ekipa, ieškanti pamainos Paului Robinsonui, kuris už 8 mln. svarų veikiausiai keliaus „Middlesbrough“. Šios ekipos strategas Juande Ramonas antru ekipos vartininku norėtų matyti šiame Europos čempionate Prancūzijos vartus ginantį ir iš Liono „Olympique“ pasitraukusį Gregory Coupet.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be to, „Manchester City“ klubas siekia už 8 mln. svarų įsigyti Prancūzijos rinktinės ir „Portsmouth“ saugą Lassaną Diarrą. Tokią pačią sumą jie pasiryžę mokėti ir už „LIverpool“ puolėją Peterį Crouchą.

Ispanijos rinktinės žvaigždė Fernando Torresas neigia visus gandus apie galimą perėjimą iš „Liverpool“ į „Chelsea“. „Aš noriu pasakyti labai aiškiai, kad nesu transferų rinkoje, o mano troškimas yra tęsti žaidimą Liverpulyje“ – teigė vakar savo pirmąjį įvartį Europos čempionate pelnęs puolėjas.

REKLAMA

Naujuoju „Sheffield Wednesday“ strategu turėtų tapti Alanas Sheareris. Jam turėtų būti suteikta galimybė vasaros transferų rinkoje išleisti 20 mln. svarų.

„West Bromwich Albion“ ekipa yra pasiryžusi pagerinti savo už vieną žaidėją sumokėtų pinigų rekordą. Už rekordinę sumą ši ekipa sieks įsigyti Liono „Olympique“ priklausantį čekų puolėją Milaną Barošą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų