REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš socialdemokratų gretų pašalintas ir naują partiją steigiantis Algirdas Paleckis ketvirtadienį nutarė apsilankyti socdemų Kauno skyriaus dalies narių susirinkime, nes buvo pakviestas pristatyti kuriamos partijos „Frontas“ siekius.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvo kai kurių žmonių pageidavimas ir pakviečiau. Jis (A.Paleckis - BNS) paaiškino, kokia yra situacija ir viskas“, - BNS penktadienį sakė į Kauno skyriaus Žaliakalnio grupės narių susibūrimą pašalintąjį politiką pakvietęs Bronislovas Kučinskas, drauge paraginęs neuždavinėti kvailų ir provokuojančių klausimų.

REKLAMA

Pasak Kauno miesto savivaldybės tarybos nario B.Kučinsko, dalis partiečių domisi „Fronto“ kūrimo reikalais, todėl jis nematąs nieko bloga, jeigu A.Paleckis plačiau apie tai jiems papasakojo.

Pats dar neįregistruoto „Fronto“ kūrimo iniciatorius ir lyderis A.Paleckis BNS teigė ir toliau būtinai lankysiantis buvusios savo partijos skyrius, nesvarbu, bus kviečiamas ar ne. „Na, jei reikės veržtis, įsiveršime“, - juokavo politikas.

REKLAMA
REKLAMA

A.Paleckis naują partiją steigti sumanė po to, kai šiemet sausio 15 dieną LSDP taryba priėmė sprendimą pašalinti jį iš partijos.

Sprendimas varyti A.Paleckį iš partijos priimtas įvertinus jo šnekas apie tai, kad profesionalųjį meną turėtų remti Kultūros ministerija ir „elitas“, taip pat grasinimus nacionalizuoti dienraštį „Lietuvos rytas“. Be to, kaip nestatutinės įvertintos ir A.Paleckio pastangos organizuoti partinį referendumą, kuris parodytų, esą eiliniai socdemai nesutinka su nuostata „Leo LT“ kurti drauge su privataus kapitalo bendrove „NDX energija“, valdančia VST.

A.Paleckis jau turėjo vieną nuobaudą, kai Vilniaus miesto savivaldybės taryboje savavališkai sudarė valdančiąją koaliciją su liberaldemokratais ir už tai gavo miesto vicemero kėdę, iš kurios pasitraukė šių metų kovą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų