REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujo filmo apie agento Džeimso Bondo nuotykius  „Paguodos kvantas“ (Quantum of Solace) kūrėjus ir toliau persekioja nesėkmės.

REKLAMA
REKLAMA

Filmuojant šaudymo epizodą Danieliui Craigui, kuris antrą kartą kuria agento 007 vaidmenį, buvo nukirstas piršto galiukas.

REKLAMA

„Buvo gana daug kraujo, todėl nuspręsta skubiai siųsti jį į ligoninę“, - laikraščiui „The Daily Mail“ sakė šaltinis studijoje. - Kai kas jau pradeda tikėti, kad filmas užkeiktas“.

Tačiau nepaisant jau penkto incidento, filmavimas tęsiamas. Prieš savaitę D.Craigas smarkiai susipjaustė veidą, gydytojams teko susiūti jam aštuonias siūles.

Gegužės 5 dieną 58-erių metų filmavime dalyvaujantis techninis darbuotojas buvo rastas gulintis be sąmonės kraujo klane. Tą vakarą vyras susipažino vietos bare su Austrijos gyventoja, kuri pasikvietė jį į svečius, o vėliau užpuolė mėsos pjaustymo peiliu.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 21 dieną Anglijos kaskadininkas, dalyvaujantis kuriant filmą, Bondo automobiliu „Aston Martin“ iš aštuonių metrų aukščio nukrito į Gardos ežerą Italijoje.

Po savaitės, ir vėl Italijoje, du kaskadininkai, graikas ir italas, atlikdami sudėtingą lengvojo automobilio susidūrimo su sunkvežimiu triuką, buvo rimtai sužeisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų