REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos rinktinės saugas, bent jau laikinai perėmęs kapitono raištį iš diskvalifikuoto Andrejaus Aršavino, Sergejus Semakas teigia, kad palankaus rezultato rungtynėse su Ispanija galima tikėtis tik tokiu atveju, jei gynyba veiks nepriekaištingai.

REKLAMA
REKLAMA

32 metų Kazanės „Rubin“ atstovaujantis Sergejus Semakas yra pats vyriausias Guuso Hiddinko ekipos narys. Jis puikiai supranta, kokį pavojų Rusijos gynybiniams bastionams gali kelti ispanų puolėjų tandemas – Fernando Torresas bei Davidas Villa. Prieš 4 metus abi ekipos susitiko Portugalijoje vykusiame Europos čempionate. Tuomet tai irgi buvo pirmosios čempionato rungtynės, o ispanai jose šventė pergalę 1:0.

REKLAMA

„Turint omenyje, kad ispanai žaidžia technišką, kombinacinį futbolą bei ilgai laiko kamuolį, tai gynyboje mes turime rungtyniauti kietai ir disciplinuotai bei nesuteikti erdvės ispanų manevrams“ – teigia S. Semakas.

Po Sovietų Sąjungos subyrėjimo Rusija nė karto nesugebėjo įveikti nei Pasaulio, nei Europos čempionatų finalinių etapų grupės turnyrų. Prie komandos vairo stojus G. Hiddinkui, rusai pabandys pakeisti šią liūdną tradiciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų