REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Festivalis GROCK per 5 savo gyvavimo metus jau tapo pačiu reikšmingiausiu jaunimo muzikos įvykiu Klaipėdos regione, suteikdamas galimybę skambėti ir dainuojamajai poezijai, ir rock‘o, jazz‘o, funck‘o ir kt. muzikai.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi festivalyje dalyvauja ir jaunos, tačiau turinčios nemažai koncertinės veiklos grupės, tai tampa ne tik gražiu profesionaliu festivalio akcentu, bet ir geru pavyzdžiu pradedantiesiems siekti geresnių rezultatų bei geriau pajusti savo nuveiktų darbų vertę. Festivalio rengėjai neapsiriboja tradiciniais sprendimais. Šiemet festivalio programą papildėme meistriškumo pamoka, kurią ves garsus džiazo gitaristas, pedagogas E. Jonavičius.

REKLAMA

Dar vienas muzikinis netikėtumas laukia dviratininkų, kurie savo kelionę dviračiu į Girulius ar atgal galės praturtinti spontaniško muzikavimo teikiamais išgyvenimais, arba paklausyti gamtoje muzikuojančių. Pamuzikuoti perkusiniais instrumentais kviečiame ir kviesime visus. Festivalis jauniems ir nesenstantiems pilnas netikėtumų ir geros muzikos.

Penktasis festivalis sujungs 5 atskirus koncertus. Daugiau informacijos www.grock.lt

2008 06 13 17 v. Menų kieme festivalio GROCK V atidarymas, KU sesijos pabaiga “Vasaros virusas”. Moksleivių ir studentų grupės.

REKLAMA
REKLAMA

2008 06 20 18 v. I. Simonaitytės bibliotekos kiemelyje dainuojamosios poezijos ir poetiškos muzikos koncertas “Akustinės spalvos”. Rezervuota, Pėdos smėly, Nakties grafika, Pakeliui, Linas Švirinas, Jonas Baltokas, Mindaugas Valiukas, X’as, Darius Žvirblias.

2008 06 21 14 v. Menų kieme koncertas “Grock dieną”. Nervas, Spitspice, Next door, Jambazoo, Fresh, Kontrabanda, Pirmas kartas, Violetinis dangus.

2008 06 21 19 v. Menų kieme koncertas “Grock vakare”. Colder, Arrogantics, Wake Up, Sweetsalt, The Gun.

2008 06 22 14v. Už vasaros estrados dviračių take koncertas, kuriame bus galima ne tik paklausyti, bet ir tapti koncerto dalyviais. Muzikuosime savo atsineštais akustiniais instrumentais: perkusija, gitaros, liaudies instrumentai ir t.t.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų