REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„E-Z Rollers“ muzika skamba visur jau daugiau nei 10 metų. Jiems priklauso sėkmingai veikianti įrašų kompanija, populiarūs keturi albumai, šešios kompiliacijos... o jei sugalvotumėte nupirkti visus jų išleistus singlus tektų imti paskolą, taip juokauja užsienio žurnalistai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau birželio 13 d., penktadienį, klube „Gravity“ įvyks antrasis vienintelės Lietuvoje drum'n'bass muzikai skirtos ZIP FM radijo laidos „Amenų Broliai“ renginys. Labai sėkmingai raudoną serijos juostą prakirpę su Nookie ir MC Lady Free, „Amenų Broliai“ iššauna dar vieną tolimąją raketą – tai „E-Z Rollers“ narys Alex Banks. Kartu su svečiu iš Londono gros renginio šeimininkai JaZzy ir Cr-Edit bei Soundchild iš „Kaunas Urban Beats“.



„E-Z Rollers“ daina – Britanijos top 20-uke

REKLAMA

Prieš 15-a metų susikūręs trejetukas „E-Z Rollers“ šiandien yra bene labiausiai išreklamuota drum'n'bass stiliaus grupė pasaulyje. Jų kūriniai skambėjo ne vienoje garsioje reklamoje, televizijos laidoje ir įvairiausiuose kompiuterinių žaidimų garso takeliuose.

Visgi, labiausiai juos išgarsino žinomas režisierius, Madonnos vyras Guy Ritchie, kai „E-Z Rollers“ kūrinį „Walk This Land“ panaudojo kultiniame filme „Lock, Stock And Two Smoking Barrels“. Su šia kompozicija „E-Z Rollers“ net sugebėjo pakliūti į populiariausių D. Britanijos singlų top 20-uką.

REKLAMA
REKLAMA

Įkvėpimo semdavosi iš Quentin'o Tarantino filmų

„E-Z Rollers“ kūryba niekada netaškė ir nedaužė, nes jie niekada neišsižadėjo gyvų instrumentų, o įkvėpimo semdavosi pradedant džiazo muzika ir baigiant Quentin'o Tarantino filmais. Tai juos pavertė išskirtinais pozityvių ir linksmų muzikinių nuotaikų virtuozais.

„Šių vaikinų dėka drum'n'bass pasiekė net tuos, kurie anksčiau niekada neklausydavo šio stiliaus. „E-Z Rollers“ visada turi subtilių muzikinių prieskonių paskandintų skaidriuose ritmuose, o jei manęs kas nors paklaustų kaip vienu žodžiu apibūdinti jų muziką, aš atsakyčiau – „meilė“, - sako renginio šeimininkas, ZIP FM laidos "Amenų Broliai" vedantysis JaZzy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naują albumą giria visi

Kartu su Roni Size, Goldie, LTJ Bukem, „E-Z Rollers“ vardinami tarp pačių įtakingiausių  bei geriausiai pasaulyje žinomų drum'n'bass muzikantų. Nenuostabu, kad pernai metų pabaigoje išleistą patį naujausią, ketvirtąjį britų albumą „Conductor“ išgyrė žinomiausi muzikiniai žurnalai „DJMag“, „Mixmag“, „iDJ“, „Knowledge“, „ATM“ ir kiti.

Sunkiai suskaičiuojamą kiekį įrašų išleidusius „E-Z Rollers“ galima surasti keliuose šimtuose įvairiausių kompiliacijų. Be to, į savo išleistus miksus britus įtraukė ir būrys žinomų kolegų: High Contrast, Aphrodite, Dieselboy, Peshay, Grooverider, DJ Hype, Andy C bei kiti.

Pigesni bilietai – visose BILIETAI LT kasose bei čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų