REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio mėnesio pabaigoje TV3 eteryje startuoja humoristinė laida „Vasara su „Ambrozija“. Visiems gerai pažįstama Beausio (Jonas Buziliauskas), Raimundėlio (Kęstutis Matelis) ir Tatos (Giedrius Viduolis) kompanija šį kartą su humoru kvies žiūrovus nagrinėti įvairias temas – nuo sapnų bei mistikos iki aktualių politikos klausimų.

REKLAMA
REKLAMA

„Kiekviena „Vasaros su „Ambrozija“ laida bus skirta atskirai temai. Savo nuomonę konkrečiu klausimu laidoje išsakys žmonės iš įvairių Lietuvos vietovių bei šalyje žinomi asmenys – ekspertai“, – apie naujos TV3 laidos turinį pasakoja laidos prodiuseris, grupės „Ambrozija“ aktorius Kęstutis Matelis.

REKLAMA

Kitą pusę laidos sudarys humoristiniai siužetai, kuriuose „Ambrozijos“ nariai vaidins kartu su žinoma dainininke Natalija Zvonke.





TV3 nuotr.

„Pirmosios laidos filmavimai jau prasidėjo. Komanda šauniai dirba kartu, todėl, esu tikras, jog žiūrovus pralinksminsime su humoru žvelgdami į amžinus klausimus: kas geriau – būti storuliu ar vegetaru, kas teisus – medžiotojas ar gyvūnų globėjas, policijos patrulis ar vairuotojas“, – sako Kęstutis Matelis.

Tarp siužetų ir laidos pašnekovų komentarų žiūrovai išgirs laidos temą atitinkančias dainas, atliekamas pačių laidos herojų bei profesionalių muzikantų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų