REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po bene didžiausio kalbų bei dėmesio per visus šešerius metus sulaukusios klubo „Gravity“ „SobieskiUogos™” nakties kartu su techno primadona Ellen Allien atėjo metas antrajai seksualiajai „uogai“. Birželio 28 d. visų kantrybę bandys elektroninės muzikos pankė iš Kanados Peaches. Dėl savo ekscentriškumo Peaches dažnai lyginama su Bjork, o jos grupės koncertai su „Kiss“ pasirodymais.

REKLAMA
REKLAMA

Vieną dieną ji gieda labdarai skirtame UNICEF himne, kitą dieną - keikiasi ant scenos kartu su Marilyn Manson jo pasauliniame ture. Dar ją galima išgirsti dainuojant su muzikos žvaigždėmis Pink, Iggy Pop, „Garbage“, „Bloc Party“ ar grojant gitara „Chicks on Speed“ ir super hite "We Don't Play Guitars".

REKLAMA

Nenusakomai spalvingą gyvenimą gyvenanti muzikos žvaigždė ne tik papuolė į daugybę muzikinių skandalų, bet ir išleido tris populiarius albumus bei kelis visame pasaulyje žinomus hitus „Fuck The Pain Away“ ir „Downtown“. Kanadietės dainos skambėjo GAP reklamoje, Holivudiniuose hituose „Lost in Translation“ ir „Jackass 2“ bei serialų „Ugly Betty“ bei „CSI: New York“ garso takeliuose.

Pigesni bilietai į „SobieskiUogos™: Peaches” renginį – visose BILIETAI LT kasose bei čia.

Videoklipai:

Peaches - Fuck The Pain Away.

Peaches - Downtown.

Peaches - Boys Wanna Be Her.

Peaches - Slippery Dick Music.

Peaches feat. Iggy Pop - Kick It.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų