REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Genujos „Sampdoria“ klubo ir Italijos nacionalinės rinktinės puolėjas Antonio Cassano, kuris Europos čempionato metu žadėjo tvardyti savo charakterį ir pykčio proveržius, nesilaiko žodžio.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį vykusioje „squadra azzurra“ treniruotėje A. Cassano susistumdė su „Juventus“ ekipos gynėju Giorgio Chiellini, kuris, jo manymu, per daug kietai ir agresyviai sužaidė viename iš epizodų.

REKLAMA

Priminsime, kad būtent tas pats G. Chiellini prieš kelias dienas grubiai sustabdė komandos kapitoną Fabio Cannavaro ir pastarąjį traumavo taip, kad šis Europos pirmenybes galės stebėti tik su ramentais rankose. Atrodo, „Juventus“ gynėjas rado neblogą būdą, kaip prasimušti į pagrindinę Italijos rinktinės sudėtį.

Nurimus aistroms po pirmojo incidento, A. Cassano kibo į atlapus kitam italų gynėjui Andrea Barzagli. Tik laiku ir vietoje išdygęs vyriausiasis treneris Roberto Donadoni sugebėjo apraminti ir išskirti susivaidijusius futbolininkus.

Šios žinios neturėtų kelti gerų emocijų Italijos rinktinės gerbėjams, nes panašu, kad komandą drasko vidiniai nesutarimai, tad išeiti iš „mirtininkų“ vadinamos C grupės gali būti labai sunku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų