REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalų ir centro sąjunga (LiCS) šeštadienį patvirtino kandidatų į Seimą sąrašą, kuriame pirmuoju įrašytas už bandymą papirkti nuteistas partijos lyderis Artūras Zuokas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak dienraščio "Lietuvos rytas", LiCS irgi įsitraukė į žinomų vardų medžioklę. Rinkimuose partija kels krepšininko Dariaus Maskoliūno, galiūno Žydrūno Savicko kandidatūras.

REKLAMA

Partijos rėmėju tapo žinomas futbolo žaidėjas ir treneris Valdas Ivanauskas. Į savo gretas liberalcentristai vilioja ir kitą žinomą futbolininką - Edgarą Jankauską.

Šeštadienį liberalcentristų kandidatai taip pat išsidalijo 60 vienmandačių apygardų. Dauguma partijos lyderių kandidatuos sostinėje. A.Zuokas kels kandidatūrą Senamiesčio vienmandatėje apygardoje, Raimondas Šukys - Fabijoniškėse, Algis Čaplikas - Žirmūnuose, Vytautas Bogušis - Naujamiestyje.

REKLAMA
REKLAMA

Liberalcentristai nenusiteikę jungti sąrašo su kitomis partijomis, nors padriki pašnekesiai apie jėgų vienijimą vyksta pirmiausia su buvusiais partijos bičiuliais - Liberalų sąjūdžiu.

Realiausiu laikomas susitarimas nekonkuruoti kol kas partijos nepasidalytose 10 apygardų su Liberalų sąjūdžio, Tėvynės sąjungos ar partnerių valdančiojoje koalicijoje kandidatais.

Visuomenės nuomonės apklausos rodo, jog liberalcentristai gali neįveikti 5 proc. barjero.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų