REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su „Chelsea“ komanda apmaudžiai pralaimėjęs UEFA Čempionų lygos finalą „Manchester United“ klubui ir dėl to paskui išspirtas iš vyriausiojo trenerio pareigų, futbolo specialistas Avramas Grantas yra pasiruošęs taip lengvai nepasiduoti ir pateikti teisminį ieškinį ekipai ir jos vadovui rusui Romanui Abramovičiui.

REKLAMA
REKLAMA

Apie tai, kad A. Grantas yra ryžtingai nusiteikęs, liudija tas faktas, kad jis pasisamdė vieną geriausių ir garsiausių Didžiosios Britanijos advokatų Anthony Juliusą, kuris 1996 metais padėjo Velso princesei Dianai skyrybų su princu Čarlzu procese.

REKLAMA

A. Granto nepasitenkinimą sukėlė per mažas kompensacijos už pirmalaikį kontrakto nutraukimą dydis. Atleistam „Chelsea“ treneriui ruošiamasi išmokėti „viso labo“ apie 6 milijonus eurų, kai jo pirmtakui portugalui Jose Mourinho buvo atseikėta kur kas apvalesnė suma – apie 15 milijonų eurų.

Priminsime, kad iš Izraelio kilęs strategas Londono komandą pradėjo treniruoti praėjusių metų rugsėjį – po to, kai buvo atleistas J. Mourinho. Prieš tai A. Grantas  nebuvo vadovavęs nė vienam Anglijos klubui.

REKLAMA
REKLAMA

Į naujojo „mėlynųjų“ trenerio vietą pretenduojančiųjų sąrašas prikimštas garsių vardų. Tarp galimų kandidatų yra: Luisas Felipe Scolaris, Swenas Goranas Eriksonas, Frankas Rijkaardas, Guusas Hiddinkas, Markas Hughesas, Roberto Mančini  ir kiti.

Ką gi panašu, kad A. Grantas yra pasiruošęs kovoti už kiekvieną skatiką, o jo anksčiau išsakytos deklaracijos apie tai, kad ilgalaikė draugystė su Romanu Abramovičiumi nenutruks net ir tada , jei bus atleistas, buvo tik tuščios kalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų