REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusiais metais UAB „Hronas“ valdybos priimtas sprendimas Fasadų padalinio verslą perkelti į naują įmonę pasiteisino – gruodžio mėnesį įkurtos fasadų projektavimo, gamybos ir montavimo paslaugas teikiančios UAB „Hrono fasadai“ 2008 m. pirmojo ketvirčio apyvarta siekė 22,1 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA

Anot UAB „Hronas“ valdybos pirmininko Gintauto Kalinausko, verslas buvo perkeltas siekiant ne tik efektyvinti Hrono įmonių grupės veiklą, bet ir prisitaikyti prie sparčiai kintančių rinkos poreikių. „Verslai buvo atskirti siekiant efektyvesnės kiekvieno iš jų veiklos – į konkrečią rinką orientuota atskira įmonė dirba daug profesionaliau, lanksčiau prisitaiko prie rinkos pokyčių“, – sakė G. Kalinauskas.

REKLAMA

„Hrono fasadai“ generalinis direktorius Vytautas Vankevičius pridūrė, jog prie sėkmingo įmonės starto nemažai prisidėjo ir atsakingai, patikimai bei kryptingai dirbantis kolektyvas – buvusio UAB „Hronas“ Fasadų padalinio darbuotojai.

„Patyrę ir kvalifikuoti įmonės darbuotojai stengiasi būti žingsniu priekyje – užbėgti už akių klientų lūkesčiams, moderniausiomis technologijomis įgyvendindami sudėtingus projektus“, – sakė V.Vankevičius, pridurdamas, jog UAB „Hrono fasadai“ inžinerinius sprendimus įgyvendina nuo projekto parengimo iki klientų poreikių patenkinimo.

Dėl ankstesniu laikotarpiu įgyto verslo partnerių pasitikėjimo tik antruosius veiklos metus pradedančios įmonės veikla vertinama tiek šalies, tiek užsienio užsakovų – Latvijos, Danijos, D.Britanijos, Islandijos, Airijos, Norvegijos, Anglijos, Rusijos ir kitų šalių statybinių organizacijų, architektų ir investuotojų.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp didžiausių UAB „Hrono fasadai“ įgyvendinamų projektų – „Hansabanko“ administracinio pastato, Molėtų observatorijos, „Hanner“ gyvenamojo pastato Rygoje, koncerno SBA administracinio pastato, bendrovės „Lukoil“ administracinio pastato fasadų projektavimas, gamyba ir montavimas.

Iki 2008 metų pabaigos įmonė planuoja apyvartą padidinti bemaž penkis kartus – iki 95 mln.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų